anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU.Am auzit si eu un zvon cum ca daca te manstrubezi te dezvolti mai repede(iti cresc sanii, fundul etc). Eadevarat. Daca faci asa ceva la 12 ani ce se intampla... Dau FUNDITAAA!

Nu accept raspunsuri cu:Ce fata ai inebunit la 12 ani!
Fi serioasa la 12 ani.etc

PS:sunt slaba si nu am forme din aceea vreau sa fac asta.
as vrea sa aflu adevarul
ajutati-ma va rog!
accept si sfaturi pentru a ma dezvolta mai repede.:*

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Masturbarea nu influenteaza dezvoltarea. Te vei dezvolta exact cat iti este tie scris in bagajul genetic. Daca vrei sa te dezvolti la maximul posibilitatilor tale, fii foarte activa, fa sport in aer liber si treaba in casa si mananca numai mancare gatita sau fructe si legume crude, nu junk si fast-food.
Daca te masturbezi de la 12 ani este foarte probabil sa nu poti avea orgasm in timpul actului sexual mai tarziu.

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Stiu ca sunt derajante astfel de raspunsuri,pe care nu le doresti, dar totusi, ai 12 ani!
Masturbarea o fii ea buna de marirea saniilor sau de forme,asa cum ai spus tu,,dar tu nu poti sa zici ca nu esti dezvoltata,pentru ca esti inca un copil.
Mai asteapta si tu,sa mai inaintezi un pic in varsta!
Nu poti sa spui categoric acum, in clipa asta ca asa vei ramane, ca doar nu ai 30 de ani sa nu te mai dezvolti.
eu iti dau un sfat,sa nu te mai gandesti la astfel de lucruri ca te ar ajuta masturbarea la dezvoltarea ta si sa astepti sa mai cresti si ai sa vezi dupa cum te esti.
Si in al doilea rand,te poti tu masturba,pana la epuizare,ca daca nu e in gena ta,de ex,sa ai sa nii mari, sau sa ai anumite forme mai evidente, cu siguranta nu le vei avea.
Numai bine!

| Raul1510 a răspuns:

Ce forme vrei sa ai la 12 ani? manca bine mamaliga si te faci rolling on the floor stie maicata ce ne intrebi tu pe TPU? laughing

| CatelusaFlaffy a răspuns:

Nu masturbarea te ajuta sa te dezvolti mai repede ci inceperea vietii sexuale, daca te masturbezi te ajuta doar sa iti descarci impulsurile sexuale

| Brigaela a răspuns (pentru CatelusaFlaffy):

Viata sexuala nu insfluenteaza deloc dezvoltarea. Este doar o minciuna pe care o folosesc baietii mai prostuti ca sa duca in pat fete si mai proaste.

| DouaPuncteD a răspuns (pentru Brigaela):

Cata dreptate aveti doamna Brigaela.

| CatelusaFlaffy a răspuns (pentru Brigaela):

Nu stiu mie asa mi-a spus doctora

| aumih16 a răspuns:

Se poate mai ales la baieti ca fetele se masturbeaza mai rar dar in nici un caz des baietii o fac de regula doar atunci cand nu au o relatie cu o fata sau nu reusesc sa aiba o relatie dar sunt si care da sunt casatoriti sau chiar fete maritate care se masturbeaza dar este un lucru care nu prea face cinste atunci partenerului sau partenerei ca ies discutii si multe altele cel mai bine chestia asta sa o faci atunci cand nu esti casatorit casatorita dar si cand vei fi casatorit casatorit nu o vei mai face singur dar va face partenerul sau partenera toata treaba bineinteles

| Ancutzica99 a răspuns:

Mda.Dar colegele de clasa si celelalte fete pe care le cunosc sunt de 50 de ori mai dezvoltate decat mine...si ma simt rusinata

P.S:Raul1510 Pune-te tu in locul meu si vei vedea.
Ultimul rand este pentru toti care au raspuns asa... de exemplu daca stie mama ca ce intrebari pun eu aici sau pentru cei care nu au indeplinit cerintele mele:* va pup pe toti care incearca sa ma ajute:*:*:* mersi celorlalti.A am uitat dau si fundita+vot:*:*:**:*