| roxelenne a întrebat:

Hei TPU!

Am avut contact sexual neprotejat in ziua a 14 a a ciclului menstrual. Mentionez ca a fost la inceputul actului, a durat undeva la 2-3 minute maxim, ulterior s-a pus prezervativul iar dupa minute bune s-a produs ejacularea in el.

Pot suspecta o sarcina? Menstra trebuie sa vina peste 5 zile aproximativ (am ciclu regulat +/- 2 zile). Am sanii umflati si durerosi si schimbari de dispozitie.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Together a răspuns:

Erai in perioada fertila din pacate, deci conteaza daca el s-a putut abtine sa nu dea nicio picatura inauntru. Daca ai incredere in el si zice ca n-a dat, sanse mici sa aveti probleme. Totusi nu e indicat sa repeti, ori iei pastile ori va protejati in perioada fertila.

| alexandraionela1234 a răspuns:

Buna. Deci exact la fel am pățit si eu, iti zic sa stai liniștită, din moment ce nu a ejaculat in tine nu poți fi însărcinată, ți-am spus si la mine a fost exact la fel! Si nu doar o data am facut asta. Mai ales ca dupa cum spui dupa minute bune a ejaculat, nicio șansă sa fi scapat ceva in tine. Si pe mine la fel ma dureau sânii, e din cauza hormonilor ce se eliberează in timpul contactului. Nu-ți face griji ❤️

| Nina74 a răspuns:

Un test de sarcina il poti, face la 3 săptămâni de la contact! Prezervativul il poate folosi de la începutul actului sexual, asa poti sa fii si tu in siguranta!

| mFlo a răspuns:

Sansele pentru o sarcina sunt extrem de mici.Pana si folosit corect prezervativul tot nu esti protrjata 100%.Eu cred ca esti mai mult speriata acum.Fa un test sa te linistesti.