Eşti îndrăgostit atunci când ţi'e dor de mâine, eşti îndrăgostit atunci când nu mai e loc de cuvinte şi totuşi le foloseşti în vise, eşti îndrăgostit când nu te mai saturi să speri cât de frumos e atunci când o vezi şi cât de scurt e timpul care mereu l-ai întoarce pentru că nu e niciodată suficient, eşti îndrăgostit când ai vorbi despre ea cu toată lumea, să ştie toţi cât o iubeşti, eşti îndrăgostit când tremuri şi dacă ai putea i-ai da inima ta în scrisori rupte din suflet. Eşti îndrăgostit când...nu renuţi... când zâmbeşti ştiind că o vezi mâine şi i-ai spune "Cât te iubesc şi tu nu şti" Eşti îndrăgostit când nu ai poftă de mâncare pentru că sufletul tâu prinde aripi când o vezi, eşti îndrăgostit când vrei să asculte toate cântecele de care nu te mai saturi din vina ei, te-a îmbolnăvit cu dragoste fără să vrea.
Pai nu prea ai cum sa-ti dai seama cand placi p cineva vine d la sine adica vezi in sufletul tau cum te topesti dupa acea persoana si ca ai vreao in viata ta funda?
Cum imi dau seama cand trec pe langa el...tremur sunt timida...pe urma sunt fericita ca am vb cu el:X si a 2 zi imi dau seama ca m-am indragostit
Pai faza e ca nu ai cum sa te indragostesti la comanda.trebuiie cand trece pe langa tine sa ai fluturasii in stomac...sau dupa ce il vezii sa fii super fericita:Xfunda?:X
Poi uite cum e la mine...la inceput nu i-am dat prea mare importanta.O vedeam ca pe o fata oarecare.Dar de ceva timp, cand o vad, parca imi creste inima si ma gandesc numai la ea.Pe scurt nu mai pot sa mi-o scot din minte. :X
anonim_4396 întreabă: