Iti dau un sfat, nu te indragosti ca o sa suferi foarte mult, daca te-ai indragostit deja fii sigur a o relatie nu o sa ai dar o sa ai un gol in inima, nu se merita sa suferi din cauza asta, asa eram si eu eram in nstare sa fac orice pentru o fata care acuma ma ignora. Pentru ce am facut atatea? Sa ma ignore? Nu incerca sa faci orice pentru ea ca tot tu vei suferi, cat mai poti acuma scapa de gandu pe are il ai si o sa iti fie mai bine.
Nu stiu nici tu si nici fata de care vorbesti ce personalitate aveti, este ca si cum ai intreba daca merita oaia sa se imprieteneasca cu o capra.
Totusi, dupa felul in care te-ai exprimat, e clar ca vrei totul pus pe tava si crezi ca multe ti se cuvin.
Prin urmare, iti cumperi bilet si-o tai din tara, inainte sa suferi inutil dupa cineva care nu simte nimic pentru tine.
Prietene... daca tu crezi ca merita sa te atasezi de cineva pentru 4 zile, atunci este ok! Daca se leaga o relatie atunci si mai bine, dar nu uita ca ochii care nu se vad se uita... Bafta!
Eu zic sa nu incerci pentru ca relatia voastra nu o sa dureze si numa veti avea de suferit amandoi. Deci mai bine iti iei gandul de la ea.
Chiar daca o sa accepte sa fiti impreuna pentru aceste 4 zile ea va fi distrusa dupa plecarea ta si dutu la fel asa ca de ce sa incerci si sa suferiti amandoi. Poate tu vei sta mult acolo si ea isi va gasi pe altcineva si tu vei suferi iti va parea rau ca pleci.
KatiMe27 întreabă: