Bună, mi s-a întâmplat şi mie să trec printr-o teamă asemănătoare odată, însă mi-am făcut curaj, m-am îmbrăcat bine, m-am aranjat, şi am încercat să îmi pun în evidenţă calităţile. Presupun că ai poze pe facebook, de te-a băgat în seamă, atunci ştie deja cum arăţi, nu trebuie să îţi faci griji. Doar îmbracă-te cu cel mai frumos zâmbet, ai încredere în tine şi cucereşte-l. Multă baftă!
Scoate-ti frica asta din minte si fi mai optimista, daca tipul te-a placut in poze, te va place si in realitate
Dacă fața nu te ajută, atunci desenează-ți o față pe fund și învață să mergi invers
Dai o poza cu tine inainte sa va vedeti si intreaba-l ce parere are pentru ca astfel sa iti dea si el o poza de a lui si sa nu fie surprins cand va vedeti
Succes
Pai daca te-a vazut pe fb in poze si vrea sa va intalniti inseamna ca te place. Nu trebuie sa-ti fie frica daca ii place de tine in poze trebuie sa ii placa si in realitate doar esti aceeasi persoana din poze.
Aspectul il va placea la tine ca doar v-ati cunoscut pe Facebook si stie cum arati...Nu vreau sa te demoralizez dar s`ar putea ca lui sa nu ii placa personalitatea ta...Adica daca te place doar dupa cum arati insemna ca nu merita!
Fiecare persoana are ceva special. Un caracter nobil e mai dorit decat o cutie goala(ma refer la infatisare). Tu esti unica in felul tau, si asta te face frumoasa...
Sa stii ca multa lume place persoana respectiva dupa comportament si nu dupa frumusete, iar daca te vrea doar pentru frumusete eu nu cred ca e genul tau
Esti frumoasa esti superba, spune-ti asta mereu si se rezolva... nu exista oameni urati, decat oameni diferiti :* sper ca ti-am fost de ajutor
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: