anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am cunoscut de curand un baiat pe fb si vrea sa ne vedem ...si eu vreau doar ca mi-e frica ca nu o sa ii placa cum arat in realitate big grin straight face ceva sfaturi?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

Bună, mi s-a întâmplat şi mie să trec printr-o teamă asemănătoare odată, însă mi-am făcut curaj, m-am îmbrăcat bine, m-am aranjat, şi am încercat să îmi pun în evidenţă calităţile. Presupun că ai poze pe facebook, de te-a băgat în seamă, atunci ştie deja cum arăţi, nu trebuie să îţi faci griji. Doar îmbracă-te cu cel mai frumos zâmbet, ai încredere în tine şi cucereşte-l. Multă baftă!

| mona a răspuns:

Scoate-ti frica asta din minte si fi mai optimista, daca tipul te-a placut in poze, te va place si in realitate

| Vibrations a răspuns:

Dacă fața nu te ajută, atunci desenează-ți o față pe fund și învață să mergi invers

| Skeez a răspuns:

Dai o poza cu tine inainte sa va vedeti si intreaba-l ce parere arewinking pentru ca astfel sa iti dea si el o poza de a lui si sa nu fie surprins cand va vedeti

Succes

| Rooobi a răspuns:

Pai daca te-a vazut pe fb in poze si vrea sa va intalniti inseamna ca te place. Nu trebuie sa-ti fie frica daca ii place de tine in poze trebuie sa ii placa si in realitate doar esti aceeasi persoana din poze.

| Babyralu99 a răspuns:

Aspectul il va placea la tine ca doar v-ati cunoscut pe Facebook si stie cum arati...Nu vreau sa te demoralizez dar s`ar putea ca lui sa nu ii placa personalitatea ta...Adica daca te place doar dupa cum arati insemna ca nu meritahappy!

| tituspiano a răspuns:

Fiecare persoana are ceva special. Un caracter nobil e mai dorit decat o cutie goala(ma refer la infatisare). Tu esti unica in felul tau, si asta te face frumoasa...

| comyboy3003 a răspuns:

Sa stii ca multa lume place persoana respectiva dupa comportament si nu dupa frumusete, iar daca te vrea doar pentru frumusete eu nu cred ca e genul tau

| oxutza a răspuns:

Esti frumoasawinking esti superba, spune-ti asta mereu si se rezolva... nu exista oameni urati, decat oameni diferiti :* sper ca ti-am fost de ajutor