| Locsuuuu a întrebat:

Hei TPU, am cunoscut un baiat acum 5 luni pe internet si am inceput sa vorbim. Intr-o seara el ma baga in seama, vorbim ce vorbim iar el imi spune ca simte ceva pentru mine. Eu am ramas socata, mi-a spus ca daca eram din acelasi oras poate era ceva dar asa nu stie. tot imi spune ca ne potrivim, se poarta foarte frumos, iar eu nu stiu ce sa fac. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Continuati-va idila virtula deoarece nu ai nimic de pierdut, cu exceptia timpului alocat discutiilor respective. Se zice ca se intalneste munte cu munte dara-mi-te om cu om. Nimeni nu poate prevede ce-i va oferi destinu, viitorul. Succes si flirt placut si "constructiv" in continuare. big grin

| Locsuuuu explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult, am sa incerc.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Locsuuuu):

Nu ai nimic de pierdut. Poate deveni foarte distractiv sau de ce nu ceva chiar serios. Cel putin nu te vor incerca regrete tardive ca neincercand s-ar putea sa fi dat cu piciorul....norocului. big grin

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si cum crezi ca noi te-am putea ajuta?

| MafiotulGras992 a răspuns:

Daca îți place de el nu ezita sa îl "ajuți" sa te cucerească daca știi ce zic, dar nu fii ușuratică. Daca vrei chiar sa îl impresionezi pupa-l tu prima