Am citit cu atentie ce ai scris, cu toate acestea este relativ dificil sa iti dau un sfat. Insa am sa incerc. Diferenta de varsta este uneori o problema, dar, din ce ai povestit, baiatul respectiv pare sa aiba capul pe umeri si sa fie destul de matur astfel incat sa inteleaga situatia. Incearca sa ramai aproape de el, nu de multe ori se ivesc ocazii in viata de a intalni astfel de oameni. Cu siguranta, decesele l-au intarit, i-au oferit o alta perspectiva asupra existentei sale, in care tu ai aparut ca un lucru minunat pentru el. Vei vedea, mai tarziu, ca rareori vei mai intalni oameni sinceri, onesti si respectuosi. Asadar, eu te sfatuiesc sa il tii aproape de tine, mai ai rabdare un timp, asculta-l, sprijina-l si evita partea cu sex-ul, cat timp el nu mai aduce vorba de acest lucru. Sunt convins ca vede in tine o persoana capabila sa ii fie aproape si sa il iubeasca cu adevarat; chiar daca iti este frica acum de ceea ce se va intampla, in scurt timp vei observa ca baiatul de care vorbesti nu se gaseste la orice pas. Iti urez succes si sa fii iubita.
Din postarea ta am inteles ca tu ai fi pro sex, el ti-a spus de nenumarate ori ca sa nu mai discutati despre asa eva deoarece constientizeaza ca nu se poate dar tu nu si nu. Nu cred ca decesurile paintilor sai il afecteaza din punct de vedere sexual. Dupa ce ai relatat in postarea ta despre el mi-am dat seama ca este o persoana cu gandire matura si stie ce are de facut atunci cand hormonii o iau razna, nu mai aborda aceasta tema cand esti cu el ca risti sa-l pierzi. Sa fiti iubiti!
Pentru o secunda, in capul meu a sunat pervers ) lol )