Daca s-a jucat cu sentimentele tale inseamna ca este un nesimtit.Iar eu stiu ca tu stii asta.Dar mai este o chestie.Ai spus ca este foarte dragut.Si aici iti pot da dreptate.Stiu stiu, dar si eu am fost in aceeasi situatie ca tine.Pot sa iti spun o chestie.El a facut asta pentru ca te-a crezut usoara.Tu ar trebui acum sa ii arati contrariul si sa te comporti ca s cum ai fi cea mai tare si nu ai da un ban pe ceea ce spune el.Arata-i ca nu iti pasa si ca te doare undeva.O sa vada asta.Tu trebuie sa faci ce ti-am spus chiar daca stai trista acasa.Cand esti in aceeasi incapere cu el trebuie sa fii o diva.Sa iti mai spun ceva.Baietii sunt atrasi de fetele pe care nu le pot avea.Incearca sa arati ca tu esti una dintre ele. Sper ca te-am ajutat.
Nu stiu de ce, dar se pare ca raspunsurile tale ma atrag din ce in ce mai mult...
Wow este important ca este dragut, nu ca are un caracter de rahat. Voi tinerii din ziua de azi habar nu aveti ce sa apreciati la o persoana si este destul de grav.
Ăla şi-a bătut joc de sentimentele tale şi tu îl placi, ar trebui să te gândeşti puţin la acest lucru. Fericirea ta contează, ştii ce ai de făcut.
Nu conteaza ca e dragut..sunt o gramada baietii draguti. lasa-l nu te mai gandi la el. doar si-a batut joc de tine :/
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: