anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut un baiat la o petrecere si imi place muult de el. M-a pupat sia m vb putin! O sa ma mai intalnesc cu el dar peste o luna doua ……. Ce sa fac? … FUNDA

Răspuns Câştigător
| pufuletziii a răspuns:

Hei! Cand te intalnesti cu el, poarta-te normal, discuta cu el, gasiti-va un subiect de interes comun. Lasa-l sa te cunoasca putin, si sa il cunosti si tu pe el, iar pe urma vedeti voi cum decurg lucrurile.
Baftaa!

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asteapta toamna, dar pana atunci exerseaza si cu alti baieti, iti trebuie experienta.

| MissKatherine a răspuns:

Cand il intalnesti nu trebuie sa arati ca iti place chiar atat de mult de el, pentru ca sunteti la inceput si e posibil daca cedezi repede sa isi piarda interesul pentru tine.
Incearca sa repeti in fata oglinzi niste conversati posibile pe care le-ai putea avea cu el.

| AnaAna23 a răspuns (pentru pufuletziii):

Dare este mai mare cu 3-4 ani...

| pufuletziii a răspuns (pentru AnaAna23):

Nu conteazahappy Daca si el te place, nu conteaza varsta, chiar si asa sigur aveti lucruri in comun despre care sa vorbiti. Daca ramai in pana de idei, intreba-l ce muzica asculta, ce gen de filme ii plac, daca ii plac animalele etc...
Sigur te vei descurca :*

Ok mersii mult, dar cam mai e pana atunci...

Pe fb are doar optiunea urmateste.ce zici sa-i dau? (am mai scris si intr-o intrebare)?/

| pufuletziii a răspuns (pentru AnaAna23):

Poti sa-i dai, mai vorbiti pe fb pana atunci, rau nu poate face. happy

Mersii!