Este simplu. Spune-i ca te-ai culcat cu actualul prieten. Hmm, dar asta poate sa aiba si alte efecte nedorite. :-\
Spune-i ca ce a fost intre voi s-a terminat, si cu cat incearca mai mult sa se apropie de tine, cu atat te face sa te indepartezi mai mult de el si de ce te-a facut odata sa simti pentru el. Si ca, daca te respecta, sa-ti respecte si deciziile tale. Altfel el nu este baiatul de care te-ai indragostit in trecut.
Alt-alt-altcineva,
Alt-altcineva,
Alt-altcineva,
Dar alt-alt-altcineva,
Alt-altcineva,
Alt-altcineva.
P.S. : Cam asa a sunat ce ai spus mai sus.
Daca te saruti cu baiatul cu acre esti (in preajma lui) si razi, glumesti cu actualul el te va lasa in pace
Chestia e ca nu ne prea intalnim... Si nici nu avem prieteni comuni.
Spune-i ca te plictisesti si ca nu ai cucine sa iesi si sa o intrebi daca vrea sa va plimbati...vorbiti...fii sincer si dupa va apropiati si o saruti
Dafuq))))))))))))))))))))))))))
Eu AM SCRIS tot... ce mama ei s-o intamplat aiciii?
Pfuuuu, si vroiam sa mai zic ca el s-a despartit de mine, siii, eu ramas singura sperand ca Fat-Frumosu' o sa vina inapoi, si dupa mult-mult. timp m-am bagat pe altu si primul ma cauta ca disperatu..si eu vreau sa il fac sa inteleaga ca, chiar daca mai tin la el cat de cat nu vreau sa ne impacam pentru ca e un fraier ..si e un fraier si vreau sa-l uit si nu stiu sa ii explic ca s-a terminat. Chiar am incercat sa ii spun sa ma lase in pace si nu intelege deloc, ce sa fac? [ Bineinteles, povestea era mai detaliata dar eu cum sunt foarte atenta la ce fac, am pus doar un sfert ] )))
beausingurlamasamea întreabă: