anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU... am fost cu iubitul meu 2 luni si jumatate si apoi mi-a spus ca fosta i-a trimis un mesaj. L-am intrebat daca mai ismte ceva pentru ea si a zis ca posibil, dar ca tine si la mine, ca sa il las sa se gandeasca sa nu faca ceva ce o sa regrete apoi. Eu am fost la inceput intelegatoare, apoi pentru ca ma simteam folosita si ca o roata de rezerva i-am dat niste jeturi si acum ma tot evita. Problema e ca eu sunt indragostita de el si nu ma ajuta sa il uit faptul ca il vad la scoala zilnic. Oare mai simte ceva pentru mine? Ideea e ca se holbeaza mereu cand ma vede, se uita mereu si cand eu observ, se intoarce. Ce sa fac? Nu stiu ce sa cred despre el.

Răspuns Câştigător
| unulrau a răspuns:

Eu zic ca inca tine la tine, pentru ca in primul rand ai fost cu el 2 luni jumatate. Poate te evita pentru ca l-ai jignit atunci. Si acum se gandeste ce sa faca, daca sa fie cu tine sau sa mearga la cealalta. Eu zic sa mai astepti putin, sa ii dai timp sa isi puna gandurile in ordine ca sa poata lua decizia cea buna big grin

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vedetiva de vietile voastre scolare nu de giugiuleli in timpul orelor.

| neutrino a răspuns:

El mai simte ceva pentru tine, dar si pentru ea. Pentru un timp holbeaza-te si tu la el, dar atat.

| Raspundd a răspuns:

Incearcă să pui pe cineva să se ia de tine ca să vezi daca el reacţionează happy