| Rose9 a întrebat:

Am fost impreuna cu un baiat jumatate de an. Dupa ce ne-am despartit nu am mai vorbit o perioada de cateva luni. Apoi a inceput sa ma bage din nou in seama. Ne intelegeam foate bine. Ne mai vedeam seara pe afara, dar nu eram impreuna. A durat cam 3 luni. Apoi jumatate de an nu am mai vorbit. Apoi din nou a inceput sa ma bage in seama si sa ne intelegem bine. Apoi din nou doua luni nu am vorbit. Acum din nou ma baga in seama. Faza e ca nu ne certam. Pur si simplu incetam sa mai vorbim. Eu tin mult la el, dar nici nu stiu ce sa mai cred. M-a zapacit de tot. De ce face asta?

Răspuns Câştigător
| IulianDBI a răspuns:

Nu e hotarat, nu stie ce sa faca, ii pasa de tine si se ataseaza din nou de tine, dar ii e frica sa nu se indragosteasca iar de tine iar tu sa nu simti acelasi lucru, nu vrea sa sufere, poate asta e problema, incearca sa discuti cu el sa vezi ce zice, zii ca mai tii la el si sa vezi ce zice si el, discutia si comunicarea e cea mai buna cale.

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sta cu tine cand are el chef si tu accepti pentru ca il iubesti dar asa numai iti pierzi timpul de pomana si vorba ta te zapaceste total

| вяυηєтнα a răspuns:

Poate ca inca te place sau tine la tine si nu stie ce sa faca.