| VampirNegru10 a întrebat:

Am fost in Grecia 1 saptamana si am cunoscut un baiat prin intermediul parintilor ( parintii nostri sunt buni prieteni ). Nu prea ne-am vorbit da cat de cat ne-am bagat in seama. Am urmarit rasaritu, am stat la vorba vreo 3 ore ( tin sa spun ca mi-a aratat o poza cu o fata mult mai matura ca mine, spunand ca e misto si din astea ), am ras, ne -am plimbat pe un pod cu lumanari da nu a dat niciun semn ca si cum m-ar placea( gesturi sau vorbe ). El este mai mai mare ca mine cu 1 an si este mai inalt ca mine. ( eu am 1.60 si el peste 1.75) cand prietena mea l-a intrebat daca ma place el a zis ca nu si ca are prietena. Dar cand prietena mea l-a intrebat daca vrea numarul meu nici macar nu a ezitat, spunand da. In momentu actual nu mai are prietena ( daca conteaza )
Deci ce credeti? Exista vreo posibilitate sa ma placa sau poate ma crede cam micuta?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ShadowGhost a răspuns:

Hey buna.Nu ezita sa nu mai vorbesti cu elhappyPoate puteti sa iesiti la un suc si sa incepi sa vorbesti cu el.Momentan incearca sa deveniti cat de cat prieteni buni, cunoaste-l mai bine, si o sa iti dai seama pe parcurs daca te place.Intr-o saptamana nu cred ca putea sa se indragosteasca asa repede, mai ales ca avea prietena.Deci nu pierde timpul, si incearca sa vorbesti cu elhappyPastreaza-ti calmul si fi deschisa.Nu cred ca te crede micuta, avand in vedere ca este doar un an intre voi.SI eu cred ca daca o sa vb. cu el si o sa va cunoasteti mai bine, o sa inceapa sa aiba sentimente pentru tine.Muulta bafta si nu uita sa nu ii dai de inteles atat de repede ca iti place de el, mai lasa un timp si dupahappy.

3 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Jeesus, ai fi vrut sa umble cu o pancarta pe care scria "te plac"?
Cati barbati din lumea asta crezi ca stau sa admire rasaritul din pura placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acelasi raspuns ca si ShadowGhost tongue Are mare dreptate happy

| andreeamateinupai a răspuns:

Daaa ati zic eu cale stau de 2 ani in grecia.barbati de aici sunt foarte curvari.ciar da ca au copii si sotie acasa ei tot la curve se duc(an cluburi, in baruri).si lor nu le prea plac straini.(eu dacand sunt aici la scoala toti ma fac curva, blonda proasta, romanca etc)dar din pacate nu sunt curva.pe mine ma fac curva dar pe alea care se culca cu ei sa fac toate alea nu le fac curve, pe ele le respecta mai mult.si nu o sa te respecte niciodata.deci daca vrei sa ati faci un iubit din Grecia pe care ati place sau la vezi pe strada si pur si simplu ati plate de el doar du-te la el si zi''vrei sa facem sex?''si o sa fie primul.eu doar te am avertizat.acum fa ce vrei.