| FataTimida a întrebat:

Am fost la un majorat si acolo m-am reintalnit cu un vechi amic ( in trecut acum ceva timp ne placeam reciproc dar nu am putut fi impreuna din cauza ca eu am ascultat gura lumii ). La majorat ne comportam just friends dar pe masura ce conversam si dadeam pe gat paharele, ne-am apropiat foarte mult si gen am "reaprins sentimentele". In cele din urma m-a chemat la dans unde ne-am sarutat si nu ne-am mai dat drumul unul altuia. Parca eram impreuna. Problema este ca eram bauti si a 2-a zi am aflat ca are prietena si eu nu stiam de ea, si asteptam ca el sa imi scrie sa lamurim ce s-a intamplat dar nu a facut-o. Dar de ce m-a sarutat? Am observat pe facebook ca relatia lor este foarte rece, ca si cum el ar sta cu ea din plictis. Sincer nu m-as baga sa ii despart, dar ce sa fac? Chiar vreau sa fiu cu el si regret acum. Stiu ca tot mai are acolo 1% sentimente pentru mine, eu nu i-as scrie ca apoi poate o sa zica vesnica scuza "eram beat si nah nu stiam ce fac". Cum sa procedez? Mai nou incerc sa umblu prin zonele pe unde merge si el ca sa dam accidental unul de altul si sa avem o discutie cand nu suntem ametiti. Ce ar trebui sa fac? Am nevoie de sfaturi, daca o sa am ocazia din nou sa fiu cu el nu o sa mai "dau cu piciorul" la inca o sansa.Dau funda *scuze pentru roman si multumesc daca ati avut rabadare sa cititi*

4 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Tu crezi ca adevaratele sentimente se trec pe facebook? Pune-te in locul prietenei lui, ce-ai face cand ai afla ca cineva vrea sa va desparta? Acele imbratisari si sarutari a fost ceva de moment bazat si pe aburii alcoolului care intotdeauna sunt inselatori nu cred sa fi fost o sansa, gandeste-te mult la ceea ce vrei sa faci, sa nu-ti para rau mai tarziu, uita-te in jurul tau ca baieti sunt destui

| corbulalbrosu a răspuns:

O discutie cu el face2face ar fi edificatoare si ti-ar putea da raspuns la toate visele si imaginatiile tale cu privire la el.Nu ai nimic de pierdut, vei avea doar de castigat indiferent de rezultatul intrevederii/discutiei.Succes.

| Ohaithar a răspuns:

Hmm. Așteaptă să-și revină, și să-ți dea un răspuns. El e probabil nedumerit acum. Din partea mea eu aș lăsa-o baltă. Dacă se sărută cu tine cât timp e cu cineva, ar putea să sărute pe altcineva cât e cu tine. Dar eu sunt mai în vârstă, și am alte valori.

| FataTimida explică (pentru Ohaithar):

Multumesc mult! Aveti dreptate in aceasta privinta.