Este indicat sa-i povestesti prietenlui tau absolut tot ce s-a intamplat, dar mai ales sai prezinti/explici care a fost adevaratul motiv care te-a indemnat sa procedezi in modul in care de fapt te-ai comportat. In cazul in care nu va intelege sau te va acuza de ceva ce nu s-a intamplat si eventual te-ar parasi fara sa fii vinovata doar din motive de gelozie, va fi in in favoarea ta deoarece viata alaturi de o persoana geloasa, neintelegatoare reprezinta cel mai mare chin si calvar care distruge viata oricui. Fa-ti curaj si spune-i cu sinceritate cele intamplate. Multa sanatate!
Să nu te simți vinovată că ai ieșit cu altul, că dacă ai ieșit nu ți-a rupt un picior.
Pai ce făceai, pisi, cu alt gagic, fara ca prietenul tau să știe? Ia pune-ti mintea aia la contribuție, daca el facea ce ai făcut tu, ce părere aveai despre el? Și nu mă lua cu "îl înțelegeam" și alte bla bla-uri de genul că nu ține.
Pai atunci, păpușă, de ce îți mai faci griji? Nu are ce să îți reproșeze. Stai liniștită!
Vai de mine, nu cred ca ai facut nimic gresit, a fost un gest amical!
Si nu uita gelozia este o boală psihică!
Cred ca cel mai bine ar fi sa îi spui pentru ca dacă va afla va crede ca l.ai înșelat și nu i.ai spus. Explica.i ca nu s-a întâmplat nimic și fi cât mai romantica când îi spui ca îl iubești. Cere.ți și iertare. Sigur te va ierta dacă te iubește cu adevărat.
Nu ai de ce sa iți fie frica. Nu ai greșit cu nimic