| AndaPopescu a întrebat:

Hei, TPU! Am impresia ca de ceva vreme, iubitul meu imi ascunde ceva. adica acum cateva zile trebuia sa iesim cu inca un baiat si a zis ca acel baiat nu mai vine si ca nici el. (mai ramasesem doar noi 2) dupa asta a zis ca ii e rau si nu mai dadea niciun semn, daca eu nu ii dau mesaj, nu mai imi da si nici nu imi mai zice ca ma iubeste cum o facea inainte. sad acum spune ca e racit si ca pana luni cand incepe scoala nu crede ca va veni...
ce se tot intampla? A zis ca vrea sa ma sarute si acum parca se fereste...
Va rog, ajutati-ma, nu vreau sa ma despart de el :'(

Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Buna. Sfatul meu este sa intelegi pur si simplu ca situatiile din viata ta trebuie transformate in experiente. El poate nu are curajul sa iti spuna anumite lucruri, poate nu exista sinceritate intre voi. Ii poti spune sa-ti acorde atentie o ora macar si in acest timp sa-i explici tot ce simti, tot ce ai observat. Intelege ca persoanele vin si pleaca din viata ta. Ramane langa tine doar acea persoana cu care rezonezi. Funda, daca ti-am fost de folos.

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu nu inteleg cum iti dau tie voie parintii sa ai iubit la doar 14 ani. O sa iti raspund totusi la intrebare. S-a plictisit de tine si e foarte posibil sa se pupe deja cu alta fata.

| mihai69 a răspuns:

Păi dacă e răcit, cum să te sărute?!?

| RoxanaRamona96 a răspuns:

Din pacate cam asa se va ajunge, daca s-a schimbat fata de tine e clar ca poate si-a gasit pe altcineva cu care sa te inlocuiasca. tu cati ani ai?

| AndaPopescu explică (pentru RoxanaRamona96):

14

| RoxanaRamona96 a răspuns (pentru AndaPopescu):

Inca esti mica stai linistita, la varsta ta este o iubire foarte trecatoare care trebuie sa o tratezi cu indiferenta happy

| JasmineThompson1997 a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa fii mai rece cu el! Poate se simte sufocat, plictisit (de tine ), încearcă sa nu-l mai cauți. Dacă tine la tine, te va cauta. Dar ma tem sa țină la tine, din moment ce spui ca s-a răcit. Fetița Draga, ăștia sunt golanii!