anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, am inceput sa vorbesc cu un tip foarte dragut..Totul bine si frumos toata ziua 'vorbeala' prin mesaje etc.Dar nu stiu de ce mi se pare ca de un timp il cam deranjez cu mesajele,adica imi raspunde si greu la ele si parca si sec. Aseara a fost ultima seara in care am vorbit calumea adica na',era dragut si chestii! Nu stiu ce sa mai fac, sa-i mai dau mesaj sau nu? Azi am vorbit dar acum i-am trimis mesaj si nu raspunde! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Șurubelniță a răspuns:

Poate ca baiatul are niste probleme si din cauza asta nu-ti poate raspunde asa de promt. Gandeste-te si tu, ca vorbitul prin mesaje nu este singurul lucru pe care-l face pe lumea asta, mai si mananca, mai doarme, mai iese pe afara, poate ca nu are telefonul la indemana sa poata vedea mesajul, poate fi ocupat, etc etc.
Crede-ma, asta nu inseamna ca-l deranjezi.
O alta posibilitate ar fi ca el sa treaca printr-o perioada grea, printr-o pasa proasta, din cauza aceasta iti raspunde sec. Exista fel si fel de probleme pe lumea asta, care ne afecteaza, nu suntem roboti, el nu e un robotel pe care-l ai la indemana sa-ti raspunda fix la o secunda dupa ce i-ai trimis mesaj.
Eu iti propun sa vorbesti mai deschis cu el, sa-l intrebi daca s-a intamplat ceva cu el, daca a patit ceva.
Daca refuza sa-ti raspunda si se comporta la fel in continuare atunci e clar, tu nu mai reprezinti niciun interes pentru el, ai fost o distractie o anumita perioada, o distractie care se pare ca a fost inlocuita.
Nu trage concluzii pripite, vorbeste mai intai cu el!
O seara buna! happy

3 răspunsuri:
| Sirbu_Cosmin_1994 a răspuns:

Si-a pierdut interesul e singurul motiv ce il vad din tot ce ai povestit

| beautifullie a răspuns:

Ignora-l o vreme. sa vezi cum vine ca un catelus. baietii sunt niste...doritori de atentie. cand nu li se mai ofera, ii simt lipsa si te cauta cat ai bate din palme

| Own3r a răspuns:

Poate il omori prea tare cu mesajele...Las-o mai moale