Daca va placeti, puteti fi impreuna fara nici o problema. Eu as zice ca merita sa incerci.
Cea mai proasta idee este sa te combini cu un vecin. In cazul unei despartiri, urmarile sunt dezastroase. Veti ajunge sa vedeti tot timpul cu ce persoane stati, veti avea un gol in stomac cand va veti vedea (si se va intampla destul de des), veti deveni paranoici.
Eu zic sa o pui la suflet!
Am avut o relatie foarte frumoasa de 9 luni cu vecinul meu, ne cunoastem de cand m-am nascut eu ) are 17 ani acum si eu 15 e foarte dragut sa fi mereu asa aproape
Hai fiti seriosi ce conteaza cine sunt vecini prieteni cunoscuti centeaza ce simti unul fata de altul.cred ca dupa gesturile lui tot ii place de tine insa cred ca nu a facut primul pas pentru ca se teme ca tu nu il vei intelege sau il vei refuza dar daca zici ca refuza sa iasa cu prietenii numai de a sta cu tine pretuieste fetito asa gesturi nu toti baietii fac asta.el a facut-o pentru ati arata cumva ca nu ii esti indiferenta si ca totusi simte ceva.cred ca mai bine ar fi sa accepti gesturile lui si ca sa verifici ce e intr-adevar in capul lui incearca sal saruti intrum moment mai potrivit.bafta
ELU întreabă: