anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de o parere.
Acum 2 zile m-am vazut cu iubitul si am 'incerca' sa o facem in masina ..Era cam ciudat ..intr-un moment era excitat. dupa iar nu mai era deloc ..In timp ce ii faceam oral, la un moment dat era sculata iar cu cat ii faceam mai mult se culca straight face ...chestia asta m-a facut pe mine sa ma simt jenata si sa ma simt din ce in ce mai prost ..nu stiu exact ce sa cred ..de aia va cer o parere sad
P.S : nu am chef de caterinca

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca era din cauza ta, nu este prima data cand i-ai luat-o in gura, nu? Poate ca treceau persoane pe langa voi si din cauza asta a fost asa de indispus

| Andreea357 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba a fost prima data ..si ma asteptam mai mult ca mie sa imi fie rusine sau ceva de genu.dar eu am fost ok, nu am avut nici o problema ..si el parea ca si cum era ok ..desi naa.

| anonim_4396 explică (pentru Andreea357):

Mai Ioana, ori a fost ok ori nu? laughing Daca zici ca a fost pentru prima data nu ai cum sa-ti dai seama, sunteti de mult timp impreuna?

8 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Daca asta nu s-a intamplat niciodata acasa, atunci fie era inhibat de locatie fie pozitia nu ii era tocmai favorabila.

| neutrino a răspuns:

Penibil pentru tine, nu pentru el. Are si sexul rolul si rostul lui in viata noastra, dar nu asa.

| Alcyon a răspuns:

Tocmai in masina v-ati gasit si voi? Cum naiba sa te exciti, cand o faci intr-un loc stramt, de juma de metru, stand cu frica sa nu te vada vreun trecator? Cred si eu ca nu i se scula.

| Boss_Ionut_1999 a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat niciodata laughing))) nu iti face griji poate pur si simplu nu avea chef sau avea o problema pe cap si se gandea la ea nu la cat de bine se simnte big grin.

| Dana1993 a răspuns:

Stai linistita ...probabil nu era atat de bine dispus sau era inhibat din cauza ca erati in masina si putea oricand sa va surprinda cineva

| Gabriela_Xenia_1991 a răspuns:

Eu cred ca mai degraba era speriat ca poate va prinde cineva si nu se putea concentra. cred ca cel mai bine este sa discuti cu el despre astahappy