| Cristina45 a întrebat:

Hei TPU ...am mare nevoie de un sfat, sunt cu un baiat de cateva zile, pana marti ne intelegeam bine, totu era perfect, dar de marti in coace nu stiu ce are, nu prea vorbeste cu mine il intreb ce are nu vrea sa imi zica, sincer nici nu stiu ce subiecte sa abordez cand il vad in starea asta ...help me cu un sfat pls puppy dog eyes (dau fundita ), precizez ca eu am 16 ani iar el 20 (nu stiu daca are vreo importanta ) : (((((

7 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Daca nu iti spune ce are inseamna ca nu te considera destul de potrivita pentru a-i afla sau media problema.

Nu te tine cu dintii de el, daca vrea sa te bage mai mult in viata lui o va face, daca nu, nu! Pa si altu!

| Dlkee a răspuns:

Probabil are nevoie de pasarica laughing) totusi. are 20 de ani :p, asa ca. daca vrei sa mai mearga relatia ta cu el, adica sa nu se duca la alta ca nu-i dai tu ce vrea..asta e partea a 2a.

| ammy12 a răspuns:

Nu trebuie sa fi asa rau cu ea. Sa stii tu ca mai degraba are ce invata ea de la unu de 20 de ani decat ea de la unu de varsta ei. Poate a intervenit ceva, o problema si el nu vrea sa ti-o spuna pentru a nu te face sa suferi. Problema este ca sunteti de cateva zile impreuna deci nu sunteti de mult timp, ai grija poate daca tu nu ii dai se duce la alta sa-i dea, daca intelegi la ce ma refer. Si in cazul asta tu ar trebui sa accepti pentru ca este barbat are hormoni si are nevoie de asa ceva.Si pana te simti tu pregatita el va trebui sa se duca...

| georgevali a răspuns:

Ma vrea sa tefu ti cu el futete si gataii trece

| Cristina45 explică (pentru georgevali):

Nu, nu vrea asta pentru ca atunci cand m-a intrebat daca vreau sa ma combin cu el i-am zis din prima ca nu sunt pregatita... si nu am sa ma culc cu el, deci nu e asta problema sad

| georgevali a răspuns (pentru Cristina45):

Problema este ca el are 20 de ani si vede altfel lucrurile a terminat scoala n-are timp de o fetiscana de 16 ani vrea ceva mai matur tu fiind la scoala nu stai cu el chiar daca teiubeste

| Cristina45 explică (pentru georgevali):

Ai avut dreptate, doar asta a vrut de la mine... tocmai ce am vb si i-am si dat papuci de urgenta sad, pakat sad