| iAmFabulosxo a întrebat:

am nevoie de ajutor happy. nu pot sa il uit,pur si simplu sad. ce pot face in legatura cu asta? mi-am preocupat timpul, am incercat..si tot il am in minte. nu mi s-a mai intamplat asa cu vreun baiat, e pentru prima data! sadadorm si ma trezesc cu gandul la el..nu,nu vreau sa astept sa treaca timpul pentru ca simt ca nu mai pot! mentionez ca nu as putea avea un viitor cu el.eu am 15, el 18. happy seriozitate + funda!

12 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Of,aceeași problemă o am și eu, și aceeași vârstă! sad
Încă nu am găsit răspunsul la întrebare. straight face
Poate avem noroc...(dar celor de 18 ani le trebuie altceva de la o fată, ceea ce noi de 15ani nu putem oferi) straight face

| On3St4r a răspuns:

Poate că peste un an-doi lucrurile se vor schimba. Evident că nu poți face nimic în situația asta, timpul vindecă tot. Ca să îți fie mai ușor încearcă să fi cu altcineva. Va fi din ce in ce mai bine. Numai bine!

| iAmFabulosxo explică (pentru On3St4r):

Tocmai asta e problema! ma gandesc mereu la el si nu pot sa fiu cu altcineva, am incercat. sad

| On3St4r a răspuns (pentru iAmFabulosxo):

Călugărește-te atunci! Pe bune, cel mai ok în situația asta ar fi să îi spui exact ceea ce simți pentru el. Ar mai fi și să te apuci de dans sau un alt sport, te va ajuta foarte mult psihic.

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

De uitat nu ai cum daca il iubesti, iti spun asta din experienta ca si eu am patit-o si mai trag si acum ponoasele unei iubiri adolescentine. Am incercat sa-l uit prin relatiile cu alti baieti, dar nu-i acceptam si intotdeauna ii comparam cu el. Timpul insa a fost in favoarea mea pentru ca dupa ani de zile ne-am regasit si avem o relatie extraordinara de prietenie. Sfatul meu este sa lasi timpul sa treaca, pentru ca de cele mai multe ori, el este cel mai bun aliat al nostru. Fii calma si rationala, caci va fi bine.
Mult succes iti doresc!

| ChristinaGM a răspuns:

Asta inseamna ca il iubesti, asa mi se intampla si mie cu un baiat si, sta tot timpul in mintea mea, chiar imi vad viitorul cu el, tu de ce nu ai putea face la fel?

| sliferTM a răspuns:

De ce nu ai putea avea un viitor cu el?
In dragoste varsta nu conteaza!
Si daca chiar vrei sa-l uiti "cupleazate" cu altcineva!
Dar eu zic sa te impaci cu el si sa petreci timpul cu persoana doritahappy

| iAmFabulosxo explică (pentru sliferTM):

Nu pot sa fiu cu nimeni, am incercat..si nici cu el nu pot fi...ne-am vedea rar..si. e complicat straight face!

| justU a răspuns:

E cumva un drogat, puscarias, prieten imaginar? De ce nu poti sa fii cu el?

| iAmFabulosxo explică (pentru justU):

Pentru ca..nu stiu, simt ca.e prea,, bun'' pentru mine. sadsimt ca ar merita ceva mai bun! nu prea am incredere in mine..am impresia ca as fi prea mica pentru el. si stii si tu, toti baietii mai mari intr-o relatie ar vrea sex, si eu nu as fi de acord sa fac asa ceva de la aceasta varsta.

| justU a răspuns (pentru iAmFabulosxo):

Eu am 19 ani, sunt baiat mare, nu? Pentru mine o relatie nu inseamna sex. Si cu ce e "prea bun" pentru tine? Spune-i ce simti, intreaba-l daca el mai simte ceva pentru tine. Ai incredere in tine.

| beautygirl1000 a răspuns:

Impaca-te cu el...virsta chiar nu are nici o importanta atita timp cit va iubiti foarte mult.