Buna! Stai lin ca nu ai facut nimic rau, nu te mai lua dupa altii. Asa este normal, daca spui ca este primult tau prieten din viata ta. Si faza cu "temutu" este ceva trecator... de fapt te simti probabil putin stangace fiind o noua experienta pe cate nu ai mai incercat-o pana atunci. Totul o sa fie bine, incetu cu incetu o sa vezi ca o sa dispara acea teama, doar experimentand mai mult si mai mult, te vei simtii mai sigura pe situatie.
Cius! si multa bafta cu noul tau iubit Felicitari.
Da, mersi eXpreSSss, am dat vot tuturor raspunsurilor (si lui Troll sa nu ramana suparat )
Stai calma, pot sa duc lipsa de vot. Doar intrebarea in sine mi se parea aiurea... Tot ce ai avut tu au fost fluturi in stomac, exact ca primul tau sarut, e acelasi sentiment, poftim, daca totusi m-ai votat.
BRAVO un prim sarut excelent. Primul sarut trebuie sa fie o reusita tot atat cat trebuie sa fie si un esec, adica exact ceea ce ai simtit tu. Oameni ca tine imi fac ziua mai buna, ma ajuta sa stiu ca pe lume sunt inca lucruri frumoase care merita descoperite. Felicitari. Flying Soul iti ureaza o relatie cat mai lunga si fericita!
OH! Te rog sa ma ierti nu te-am ajutat de loc cu raspunsul precedent... Nu te teme. Aceasta teama face parte din magia primului sarut.
Buna...nu-i lua in seama..is dusi cu pluta a dat "pastele" peste unii cu credinta asta)..in fine.fii tu insuti. fara emotii dar repet..nu te lasa dusa de val.niciodata nu stii ce ti se poate intampla..bafta:*
Pai el vrea sa te pupe ce vrei sa faci? e normal lasa-te dusa de ape in timp ce el isi face treaba ca daca zici ca are experienta isi face treaba bine. Dupa o sa te inveti si tu.
Ai facut ceva rau.Nu stii ca exista un Dumnezeu? e pacat in post.Vei fi pedepsita.
Mutubal întreabă: