| CoLouRsColoUrs a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi happy Deci. vara mea are un amic suuper dragut, amuzant si frumoos (mamele lor se mai intalnesc la "o cafea" si cand am fost la vara mea l'am cunoscut) :batting eyelashes Sambata e ziua verei mele si ea nu prea vrea sa il invite ( din anumite motive banale rolling eyes ) Dar eu vreau sa vina sad mi-e dor de el putin big grin recunosc... laughing Si i'am spus (gen un "apropo) : " in cazul in care il inviti o sa ii facem un mozol pe >cinste: devil devil mai ales daca e zapada mare... laughing i'am spus asa ca sa il invitelaughing dar nu prea a mers crying Si nu stiu ce sa ii zic ca sa il invite.Va rog sa ma ajutatiibatting eyelashes

FUNDAA + VOT ( inteligent, folositor)

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

Hmmm, daca nu vrei sa-i spui varei tale ca il placi pe acel baiat, atuncea nu prea exista o solutie ca sa-l invite. In schimb, daca ti-e dor de el, cere tu un nr de telefon de-al lui sau un id de mess ca sa va vorbiti. Daca chiar ti-e dor de el, gasesti si alte cai sa-l vezi din nou, nu neaparat sa vina la ziua varei tale, ca daca ea nu vrea sa-l invite si tu nu vrei sa-i spui din anumite motive, atuncea trebuie sa lasi lucrurile asa.
Deci singura modalitate este sa cer un mod de a-l contacta. Mult succes draguto!

2 răspunsuri:
| Balea_Alina_1996 a răspuns:

SPune-i adevărul şi că-ţi place într-un fel sau altul de el, o să te înţeleagă şi cred că o să fie de acord, ca un mic bonus iai verişoarei tale un cadou mai pe placul el şi mai voluminos cred că o să se bucure foarte mult aşa cum te vei bucura şi tu de prietenia cu acel băiat. Dună? kiss

| CoLouRsColoUrs explică:

Nu prea vreau sa ii spun... din anumite motivebig grin oricum iti multumesc f mult pentru rapsunsul tau @Balea_Alina_1996 happy