Contactele de pe icloud nu ai cum sa le recuperezi o data ce au fost pierdute, desi conversațiile de pe whatsapp raman.
Indiferent ce zice el, ce cauți tu să-ți bagi nasu' în telefonul lui?!? Cred că numai telefoane în cap ai vedea dacă n-ar fi o cârpă amicul tău...
Am scris aici ca sa cer un sfat, nu sa ma iei tu la intrebari "ce cauti tu in telefonul lui", asta e strict problema mea, nu te priveste!
Ai cerut un sfat, ai primit un sfat, nu vad problema.
Am cerut un sfat despre altceva. N-am cerut un sfat pentru a ma judeca voi. Dacă știam că ați fi sărit toți cu capul pe mine aiurea fără să stiti situația, mai bine nu scriam.
Imi place cum o dai la intors.
La inceput ne-ai prezentat situatia, exaaaact cum este. Apoi ti s-a spus ceva ce nu ti-a placut si brusc situatia e de fapt necunoscuta
Nu dau nimic la intors. Ma refeream ca nu stiti voi ăștia care va credeti "desteptii" pământului in ce împrejurimi am inceput sa ma uit in telefonul lui, din ce cauza, etc. Și pana la urma aia e treaba mea, doar n-o sa-mi înșir aici toată viața persoana. V-am zis pe scurt.
V-am "prezentat" situația cu iCloud-ul și iphone-ul și pe lângă asta v-am explicat putin mai detaliat ca sa înțelegeți la ce anume ma refer. Pana la urma de ce tot comentezi aici aiurea, pentru ca despre ceea ce am postat eu, n are nicio legătură. Vedeti-va fratilor de ale voastre
Puteai sa răspunzi și tu și ala de mai sus direct la subiectul postării acesteia, cum a răspuns persoana căreia i-am dat fundița, a răspuns și si-a văzut mai departe de ale lui, Nu si-a băgat coada unde nu trebuie, dar voi însă, aberați aiurea și va băgați ca musca in ***!
Ok
"Contactele de pe icloud nu ai cum sa le recuperezi o data ce au fost pierdute, desi conversațiile de pe whatsapp raman."
Funda?
)
Cand n-ai cu cine, n-ai cu cine. Nu te supăra, dar esti bătut în cap sau esti prost. Nu exista cale de mijloc!?