Lasa-i mesaje off line,arata-i ca te gandesti la el,comunica mereu si asteapta sa faca si el acelasi lucru,pentru ca totul e posibil,doar de voi depinde!
Daca va iubiti,e doar o incercare pe care trebuie sa o depasiti!
Va trece!
Si finalul va poate gasi mai uniti decat oricand,daca vreti.
Nu distanta e problema,ci increderea reciproca si disponibilitatea sufleteasca!
Pe multi, distanta i-a indepartat, pe multi i-a unit, nu e o regula, intotdeauna depinde numai de cei doi!
In toate relatiile exista greutati, si unele necesita mai mult efort decat altele. Totul depinde de voi.
De ce sa nu mearga? probabil la noul loc de munca e mult mai solicitat si ii ramane putin timp liber, acum ca vorbiti rar, asta e....important este ca vorbiti si atat
Va multumesc Ramane de vazut, ce va fi, sentimentele sunt puternice si reciproce, sper sa nu strice aceasta distanta totul.
Nu, relatia s-a terminat atunci cand el a plecat. Doar nu crezi ca el va sta pe uscat, iar tu il vei astepta cuminte, ca el sa vina din joi in paste in tara, pentru ca voi sa va mai pupati.
Sunt 2 ani jumate la mijloc, nu 2 luni Nu totul depinde doar de pupat si relatii sexuale, mai exista si iubire adevarata.
Tu cat timp mai esti dispusa sa il astepti, va merge relatia doar daca reintoarcerea lui va fi recenta dar daca intentioneaza sa stea acolo pe timp nedeterminat si relatia voastra consta doar in cateva dialoguri pe net sau telefon, pana la urma va veti plictisii de asteptat ca sunteti tineri si acum e momentul sa ma traiti viata, sunt convinsa ca sunt sentimente serioase la mijloc dar distanta isi va spune cuvantul intr-un final
Stainatatea de obicei distruge casniciile si relatiile in cazul tau! Problema e urmatoarea, ori te ia si pe tine cu el, ori il uiti si asta e, ca nu ai cum sa stati asa, deja 4 luni putea sa te ia si pe tine, acum tine de tine daca tie iti convine sa stai si sa il astepti si cind nu eu mai merge treburile stie ca te are pe tine acasa, sfatul meu ori te ia ori te lasa!
Se spune ca. ochii care nu se vad se uita, dar eu nu cred in asa ceva! Da! De ce sa nu mearga? Atata timp cat va intelegeti bine si aveti sentimente unul pentru altul relatia o sa tina. Curaj si fericire multa!