| DeliElla a întrebat:

Hei tpu...am nevoie de un sfat.De o luna am inceput sa ies cu un baiat.E foarte dragut si imi place mult de el.Dar chestia e ca eu nu am mai avut o relatie serioasa si nici macar primul sarut.Iar el vrea mereu sa ma sarute si eu nu il las,iar din cauza asta se supara mereu, Cred ca mi-e frica de primul sarut sau nu stiu....azi a plecat suparat din acelas motiv.Ce sa fac? sad sad

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este si normal sa plece suparat si asa a avut destul rabdare cu tine, eu in momentul in care mi-ai facut faze de genu te-ai fi trimis la plimbare fara discuti. daca nu esti pregatita pentru relatie lasa-l in pace si nu-i mai irosi timpul cu temerile tale irationale

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa te lasi de iubire deoarece o asemenea respingere denota ca esti inca imatura. De asemenea s-ar putea ca sarutul pentru tine sa reprezinte ceva imoral sau ilegal la varsta ta.Sa nu te miri daca te vei trezi parasita in cel mai scurt timp, daca vei continua sa-l tratezi in continuare la fel. Dilema ta doar tu o poti rezolva, noi ne dam doar cu parerea.

| neutrino a răspuns:

Cauta si tu un baiat care nu doreste sa te pupe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i adevărul, te va înțelege happy

| KMaddieK a răspuns:

Spune-i adevarul. Te poate ajuta.