| nonameXD121314 a întrebat:

am nevoie de un sfat
deci am o iubita.ea are 17 ani ca si mine
imi tot zice ca ma iubeste mult ca sunt viata ei etc...
acum ea a cunoscut un baiat nust de une(el are vreo 26 parca)
si imi zice ca ea si prietena ei isi bate joc de el ca se prefac amandoua ca il iubesc
asa imi zice dar eu nu stiu ce sa cred. am vazut pe facebook la comm ce draguta era cu el cum i trimitea pupici si din astea
acum eu nu stiu ce sa cred
dati-mi un sfat va rog. sau sa-mi spuneti ce pot sa i spun ei sa i para rau pentru ce face

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine,dar ai avut o iubita.
Ea nu-si bate joc decat de tine,insirandu-ti minciuni peste minciuni,indignandu-se chiar ca-i limitezi libertatea de actiune.
Nu te mai lasa dus de nas in acest fel, un scurt adio si vezi-ti de drum.
Stiu cat doare, dar cand schimbi plasturele la o rana doare mai putin daca o faci rapid, nu incet, incet.Desi rana ramane.
Cauta o alta fata, apoi, si iti doresc sa fie una de calitate, cea de acum nu era.

8 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Indiferent daca minte sau spune adevarul caracterul ei e unul infect! Fie te insala, fie isi bate joc de sentimentele unui om, oricum ar fi e de rau. Fuuuugiiii cat mai departe de ea, vei ajunge (Daca nu esti deja) bataia ei de joc! sad

| Alcyon a răspuns:

Ar fi bine sa-i spui ca te deranjeaza aceste "glumite". Nu e normal sa flirtezi cu un alt barbat, atunci cand ai prieten. Se comporta ca o fetita de 10 ani, fiindca numai alea fac astfel de farse pe seama altora.

| nonameXD121314 explică (pentru Alcyon):

I-am spus.ea imi zice ca glumeste si dastea...de parca ma crede prost..si pe urma i-am zis ca ma deranjeaza si nu e normal sa faca asa.si pe urma imi zice ca face cum vrea ea.ca nu-i spun eu ce sa faca ..ca stie ea ce face.asa imi zice.nu o mai inteleg pe fata asta

| Laura927 a răspuns:

Ce cretina!
Si tu ce crezi ca vrea ăla de 26 de ani pupici pe Facebook sau pupici pe p*** ...hai sa fim seriosi!
Las-o fata aia nu merita sa iti bati capul ...are început de vagabonteala!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Laura927):

Raspuns corect
ai obtinut punctajul maxim

| DIVERGENT a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, ar trebui sa ai incredere in ea.
Totusi, eu te sfatuiesc sa porti o discutie deschisa si sincera cu ea si sa o intrebi calm si relaxat ce se intampla si ce simte ea de fapt.
Daca se supara si incepe sa te injure/jigneasca si se enerveaza rau s-ar putea sa ai cateva semne de banuiala.
Dar, in acelasi timp, poate fi uimita faptul ca tu ai crezut ca ea chiar simte ceva pentru tipul ala.
Tu o cunosti cel mai bine si stii ce fel de persoana este.
Daca te minte, tot vei afla pana la urma.
In situatia ta cred este importanta comunicarea.
Fa ceea crezi si incearca sa aflii cat mai curand care este faza cu tipul asta.
Poate nu ai de ce sa iti faci griji.
Poate este doar o mare gluma.
Ai incredere in intuitia ta si in iubirea voastra!
Inainte de a lua o decizie, mereu, gandeste-te de 2 ori.
Succes!

| Love4Corina a răspuns:

Nu e normal sa faca asta, ar trebui sa iei atitudine.
Spune-i sa inceteze daca chiar te iubeste. Nu trebuia sa-i permiti de prima data sa faca lucrul asta, ce relatie aveti voi daca ea il pupa pe altul pe facebook si tu stii de lucrul asta...
Ar trebui sa aveti o discutie serioasa si sa o faci sa-si bage mintile in cap, ca altfel renunti la ea, iar daca ea nu se potoleste, cel mai bine ar fi sa o parasesti si sa-l anunti si pe individul de 26 de ani despre toata situatia in cauza. Mult norocwinking

| RaluSefaVoastra a răspuns:

Ce,ii trimitea pupici asta ce inseamna ca il vrea la asternut e si cu 9 ani mai mare decat e ce arunca-te-n lac