Daca tie iti place de el atunci actioneaza. Fii mai draguta cu el si incearca sa il cunosti mai bine, asta daca lui ii lipseste curajul sa te abordeze live.
Bafta!
Nu te agata de dragoste fara sa stii. Si daca e careva sa spuna ce simte, acela ar fi el. Daca nu o spune poate nu simte asta. Sincer, dragostea e nasoala si te face sa suferi..Mai mult decat credeam
Cam asa ceva.
Ma bucur ca intelegi ce vreau sa spun
Eu cred ca cel mai bine e sa ii spui ceea ce simti doar asa poti stii daca si el simte la fel si sa nu iti faci iluzii false. Poate el nu intelege ceea ce vrei sa ii transmiti de aceea e mai bine sa ii spui. Sper ca te-am ajutat
Nu vreau sa ii spun ca il plac...
Daca nu ii spui nu ai de unde sa stii daca si el simte la fel, poate el nu intelege ce simti pentru el
Aveam o prietena care a facut exact acelasi lucru..adica i'a spus ca il place ..si nu a rezolvat nimic
Pai poate pentru ca el nu simtea la fel. Parerea mea e ca nu are rost sa iti faci iluzii si apoi sa vezi de fapt ca ai ''visat degeaba'' depinde si de personalitatea lui
Scenariul 1 - ii spui ca il placi, te place si el, ajungeti impreuna, toate bune si frumoase.
Scenariul 2 - ii spui ca il placi, el nu te place, nu ajungeti impreuna, nu o sa traiesti niciodata cu nesiguranta "ce ar fi fost daca...".
In ambele cazuri castigi.
HappynewCenusa întreabă: