De ce sa nu ii spui? Gandeste-te ca cel mai rau lucru ar fi sa iti zica ca el nu te place.Dar e mai bine asa, decat sa astepti asa. Mergi si spune-i. Nu risti absolut nimic. ''Te plac. Vreau sa stiu daca si tu simti la fel.''Atat. Da se poate intampla ca el sa nu simta la fel, dar daca simte acelasi lucru? Eu cred ca merita sa intrebi. Pana atunci, totusi, incearca sa te apropii mai mult de el, sa deveniti mai buni prieteni.A, si, asta e doar parerea mea. Nu cred ca ar mai trebui sa ii trimiti pupicii sau ceva de genul asta pe mess, deoarece, el poate se simte ciudat, si iti da si el doar ca sa iti raspunda. Lasa-l pe el sa iti trimita primul. Sper ca am ajutat :d
Lasa-l ca vine el, spune-i daca e bine sa te vezi cu X si sa vezi reactiile
Nu proceda ca mine... Spune-i ca il iubesti! Altfel poate o sa ajungi sa-l pierzi.
Daca pierzi timpul intrebandu-te ce sa faci e posibil sa-l pierzi si pe el. daca TIE iti place de el, go for it. fara nici o retinere
Sfatul meu este sa ii spui ca il iubesti si ca vreti sa fiti impreuna.te inteleg ca poate esti mai timida dar ia-ti ceva de curaj si fa-o. Succes!