| QueeN ♥ a întrebat:

Hei TPU.Am nevoie si eu de ceva ajutor.Eu sunt leu si prietenul meu e scorpion.As vrea sa stiu daca o relatie ar merge.Si daca da, eu cum as putea contribui.Suntem la inceput, si vreau sa stiu daca sa ma implic sau nu. Funda cel mai bun raspuns.Si va rog, fara raspunsuri luate de pe net.Mercihappy

Răspuns Câştigător
| russyy a răspuns:

Nu te lua dupa zodiiwinkingvoi va potriviti si fara zodiewinkingeu sunt fecioara si barbatul meu varsator.si in horoscopu nostru scrie sa nu facem casnicie amandoi ca nu e bine.dar noi avem mult timp impreuna si ne iubim urmeaza sa facem si un bebe.lasa zodiilewinking cunoaste-l p el, nu zodia lui

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu te mai lua dupa zodii! Traieste fiecare clipa, fii intelegatoare si devotata relatiei si o sa mearga bine!

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,
Nu contează ce zodii sau ascendente sunteţi, contează dacă vă înţelegeţi.
Multe persoane se bazează doar pe compatibilitatea dintre zodii, dar apoi observă că nu este adevărat din ce au citit din horoscop.

| nimicaici a răspuns:

Apai uitate pe net 8-| ce suntem noi? astrologi?

http://www.eastrolog.ro/horoscop-dragoste/femeia-leu-barbatul-scorpion.php citeste ca e intersant!

| ccriss a răspuns:

Pai eu zic ca nu trebuie sa te iei dupa prostiile astea cu astrele sau daca chiar crezi in ele te mai uitiprin horoscop si in zilele in care scrie ca e intr-o stare proasta sa faci tot posibilul sa nul stresezi cel mai bine e sa fi tu sa nu te prefaci pentru ca daca esti tu iti va fi mult mai usor nu o sa te poti preface la nesfarsit ca esti altfel si o sa-si dea seama si va fi mai rau pentru tine cine te iubeste trebuie sa te iubeasca atat cu calitati cat si cu defecte.in primele cateva saptamani chiar sa nu te prea implici emotional cu timpu sa fi tot mai atasata de el sa nu-i zici te iubesc daca nu simti asta. sper ca te ajuta sfatul meu

| Eka7Lyzza a răspuns:

Buna. Intr`o relatie eu, consider ca baiatul ar trebui sa traga toate sforile. Si da, leul se potriveste cu scorpionul, dar nu iti cauta asa destinul. Zodiile nu sunt mereu o reusita. Zodiile pe unele persoane le reprezinta, pe unele nu. De obicei copiii nu se incadreaza in "Astre". Si eu sunt leoaikalaughing si intr-adevar sunt copil, si mi se aseamana ce spune Urania. Dar mentalitatea conteaza mai mult si puterea de a lupta. Asta face un adevarat leu, dar scorpionul tace si inghite, leul incercand sa "puna paie pe foc", asta depinde de rabdarea care scorpionul o are, tu stii asta; d.
Sfatul meu e sa nu tii cont de zodii, de perspectiva lor, pentru ca nu conteaza cu cine te potrivesti in zodiac, zodiacul e doar pentru a afla ce iti rezerva viitorul, asa ca : NU TINE CONT :*.
succes:*

| aclean a răspuns:

Asta iti spun din propria mea experienta. S-ar putea sa nu mearga! Si asta pentru ca si eu am avut o prietena scorpion cu care nu m-am inteles. Am ajuns sa ne despartim. Iar acum, alt exemplu: Mama unui prieten: Sotul ei era scorpion iar ea leu. Au divortat cand copilul avea 8 luni. Ai mare grija! Te-ar putea rani. Funda pls?

| TDman a răspuns:

Nu te lua dupa prostiile astea... Atata timp cat intre voi exista dragoste, relatia va merge mult si bine

| KIDZZOR a răspuns:

Hmm...dahee hee merge, si fi tu insati nu copia pe nimeni uite : unu de la mine din clasa era cel mai frumos din sc.si avea stiul ba lu jb ba lu zac efron si feteleor nu leo placut de el.deci ca sa contribui fi tu insati si nu avea emotii sau ceva.depinde acum si cati ani aiwinking