Eu as zice sa iti ceri scuze, sa ii spui ca faceau doar niste glume copilaresti.Nu ajuta daca minti. Cere-ti scuze tuturor! Sa ii spui si baiatului care a spus lucrurile care au suparat-o sa isi ceara si el scuze.
Multumesc mult pentru raspuns oricum o sa imi cer fata de tuturor scuze deja aproape am facut-o. problema e ca ma simt aiurea cand vad ca din cauza mea se cearta 2 persoane.
Dap,stiu senzatia...din cauza mea s-au certat 3 persoane...
Si cum ai iesit din toata povestea? macar ai iesit cu bine? pentru ca eu sincer nu as vrea sa ne certam si sa nu mai fim un grup
Ideea este ca la noi a fost alta poveste, adica, eu si fetele alea ne certam pe alta prietena de-a noastra, iar ele nu ma suportau si ea vroia sa stea mai mult cu mine decat cu ele.Si,uite-asa,ele ma evitau pe mine si pe fata aia doar pentru ca statea mai mult cu mine.
Am inteles oricum ssimt eu ca se rezolva. am putere de convingere si in orice caz putina minciuna constructiva atata timp cat stie baiatul respectiv ce am in cap ca sa nu ma dea de gol. nu strica
Da...numai sa nu se prinda fata de minciuna asta.Si,daca sunteti prieteni cu adevarat si eu cred ca se va rezolva.
Stiu, dar ma simt vinovata ca nu m-a gandit la 4 dimineata ce dracu sa gandesc...
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: