anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste nedumeriri! De ce baietii cred tot ce aud despre fata de care le place adica daca cineva zice: ba,nu vorbi cu aia ca-i urata si pana mea, ei de ce trebuie sa faca asa? Prin asta trec eu acum. Vorbeam cu un tip si acum cand trec pe langa el nici nu ma mai saluta si incepe sa rada! Am inceput sa cred ca cineva l-a influentat sa faca asta! Ce sa fac in situatia asta? Si de ce sunt asa baietii?

Răspuns Câştigător
| 9George2 a răspuns:

Daca respectivul te trateaza asa inseamna ca parerea prietenilor sai conteaza foarte mult pentru el. Te sfatuiesc sa nu iti mai pierzi timpul gandindu-te la asemenea indivizi. Baietii procedeaza asa pentru ca, dpdv psihologic, au nevoie de o fata "frumoasa" pentru a impresiona anturajul in care se gasesc.
Sentimentul apare dupa ceva experienta si la un anumit prag de maturitate.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea ta trebuia sa fie ceva de forma: "De ce X i-a urmat sfatul lui Y referitor la relatia pe care o puteam avea eu cu el, in care Y argumenta ca as fi urata?"

Si atunci cineva ti-ar fi raspuns ori ca esti urata, ori ca X este influentabil si ii este teama sa aiba o relatie cu tine pentru ca unii dintre prietenii apropiati s-ar amuza pe seama lui.

Nu mai generaliza cand, in realitate, intrebarea ta se refera la o persoana anume. Nu toti baietii se lasa influentati, cum nici toate fetele nu se lasa influentate.

Bafta cu X.

| gingergirl1 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el intre patru ochi! pentru ca asa sunt baietii, niciodata nu sunt sinceri cand sunt cu amicii lor! Sti vorba aia:baietii sunt draguti cand nu sunt cu prietenii lor!
Dar sincera sa fiu daca te placea cu adevarat nu era influentat de vorbele altora!winking

| cosmyn32 a răspuns:

El in gandul lui, cred ca te place, eu cred ca se lasa influentat de ceilalti din jurul lui.Sau poate ca i s-au spus niste glume pe seama ta.

| Nicolina95 a răspuns:

Un baiat adevarat nu ar asculta sfatul prietenilor indiferent de cum ar fi acela(in ceea ce priveste o fata).Un baiat daca-i place o fata,nu-l poate face nici un sfat de la un prieten rautacio so lase, el nu este un beat adevara. Evita-l si tu pe el, nu-i atrage atentia, si nici nustii, poate se intoarce el la tine.Arata-i ca nu te mai intereseaza el si fii indiferenta, chiar daca iti este greu, mai tirziu o sa-mi dai dreptate(stiu eu ce vorbesc).Tot raul spre bine

| Florinapopica a răspuns (pentru Nicolina95):

Multumesc mult! Asta am sa fac happy