Salut
Exista mai multe variante.
Fie el e genul de persoana care se plictiseste de oameni repede, si ii schimba ca pe sosete atunci cand nu i se mai par interesanti, fie...
S-ar putea ca fata sa-i fi pus o mica bariera, iar daca el dupa repetate incercari n-a reusit sa treaca de ea, abandoneaza si isi vede de viata lui.
Asa se intampla de obicei cu tinerii. Li se pare ca cu cat au mai multe fete sunt mai grozavi si mai apreciati si din acest motiv isi schimba partenerele asa des. Vorbesc cu ele o perioada si apoi din plictiseala sau dorinata de a experimanta ceva nou la parasesc.
Unii fac asta deoarece vor sa ajunga sa faca sex cu fata respectiva. Pentru ca nu se poate intampla rapid, in 2 zile, ei petrec timp impreuna (le vrajesc cu ca "s-au indragostit"), si cand aduc vorba de sex, iar fata nu e pregatita / nu vrea la varsta ei, normal ca nu ramane altceva de facut, decat sa se indeparteze si sa o ignore.
Asta a fost un exemplu foarte, foarte intalnit in zilele astea, dar mai sunt si alte motive
Unii fac asta pentru sex, daca vad ca nu ajung unde doresc, o lasa.
Altii vad ce fata este cu adevarat. De exemplu eu, am cunoscut o fata, vorbeam foartee mult cu ea(numai eu incepeam conversatia si vorbeam majoritatea timpului). I-am facut si cadouri...si tot aceeasi atitudine o are fata de mine. De multe ori o bag in seama pe mess/facebook sau o sun iar ea nu raspunde, chiar daca nu are ceva mai bun de facut. Majoritatea fetelor se uita la baietii mai mari, de la un timp e firesc sa te plictisesti sa o bagi in seama oricat de mult ti-ar placea fata. Eu si acum o bag in seama... deci nu toti dorim sex. De multe ori este vina fetei, daca ajungi sa te indragostesti de o fata nu o sa te gandesti tot timpu la sex, depinde de fata.
Pentru ca si-a batut joc de ea nu o iubea a prostito. chiar daca ea il iubea.e prost si nu stie ce pierde!