| euuuu a întrebat:

Am o dilema. In urma cu un an (aveam 16 ani), am fost obligata de situatie sa fac un avort. Iubitul meu nu a acceptat, dar pana la urma am facut-o. Acum au aflat si ai mei. Daca ai mei il reclama la politie, el poate pati ceva? Poate fi inchis? Ce i se poate intampla? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AkexD a răspuns:

Atât timp cât tu ți-ai dat acordul, nu pot face ai tăi... absolut nimic.
Aveai și peste 16 ani, deci. legitim ei nu mai răspundeau de tine. E dată de curând legea, sper însă să nu se pună probema legilor de atunci.
Succese!

| Tovarăşiemăligă a răspuns (pentru AkexD):

Nu stii tu romana...succes nu are forma la plural:3

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da poate sa mearga la racoare saracul pe caldura asta este o nesimtire asa ceva

| h3r a răspuns:

Cine-o să te creadă? Ai luat asta în calcul? Nu uita că ești minoră.
Ce zici acolo?! El n-a vrut? Asta poate fi cea mai mare minciună, ori tu ești...vai de capul tău atunci.

| Oana92 a răspuns:

In primul rand trebuie dovedit ca el a fost tatal copilului-lucru imposibil de altfel. Si mai trebuie tinut cont si de faptul ca tu aveai peste 15 ani si deci era pseudo-legal.

| NickName01 a răspuns:

El este doar complice, vina de a lua viata acelui copil iti apartine tie... sad

| mihaibrad a răspuns:

Exista siteul avocatnet.ro unde sunt oameni de meserie, nu intreba ceva atat de important pe un site de genul asta. Aici ne reparam un PC, ne vopsim o masina, nu discutam despre destine
Bafta tie si tine te tare. Daca ai fost de acord, baiatul ala nu merita mizeria alor tai.

| euuuu explică (pentru mihaibrad):

Multumesc mult!

| Patadeculoare a răspuns:

Depinde de varsta daca are 18 ani sau mai mult da poate fi inchis pentru ca tu esti minora.

| DealyRKO a răspuns:

Pai daca el are peste 18 ani, ar putea fi inchis deoarece a facut "sex"cu o persoana minora, deci corupere de minori

| euuuu explică (pentru DealyRKO):

Are peste 18 ani, dar cat timp eu am vrut (nu am fost obligata), exista aceleasi riscuri?