anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare. Am un iubit de 8 luni. Nu ne-am certat niciodata "rau", au fost ceruturi asa....trecatoare. Ne intelegem foarte bine. El e indragostit de mine, nu mai vede pe nimeni in fata ochilor, decat pe mine. Si eu sunt aproape la fel, adica tin la el enorm, as face orice sa il fac fericit, intotdeauna vreau sa stiu ca e bine, pot spune ca nu am mai avut parte de o asa relatie. E perfecta. Faza e ca inainte de el am mai avut o relatie de 7 luni cu un baiat la care am tinut mult(nu la fel de mult ca la actualul).Eu am decissa pun capat relatiei pentru ca simteam sa isi bate joc de mine, ca ma minte. Acum am doua conturi de fb, si, cateodata intru pe unul din ele si ii vizitez profilul.cateodata imi este dor de el.Am avut o relatie frumoasa in cea mai mare parte.Dar sunt constienta ca nu trebuie sa ma intorc la el si nu as face asta. Intrebarea este urmatoaea: cum fac sa nu ma mai gandesc deloc la el? Va rog ajutati-ma, si, fara raspunsuri rautacioase! Daca ai ceva de comentat, inghite si iesi din intrebare! dau funda :*

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atunci cand ceri o parere nu esti in ipostaza de a pune si conditii total aiurea: mai bine ai inghiti tu, si nu mai pune intrebari. Respecta-i pe toti cei ce isi pierd timpul, incercand sa-ti dea un sfat, sfat cerut de tine.
Acum ai o relatie perfecta, numai ca te gandesti la primul. Cata ipocrizie din partea ta! Se pare ca nu te simti bine intr-o relatie in care esti respectata si in care nu te-a bagat nimeni cu forta, preferi in adancul sufletului tau sa mai fii macar putin cu acel baiat care, din spusele tale, isi cam batea joc de tine. Cine sa te inteleaga? Fa putin apel la capsorul tau dragut si judeca si tu putin. O seara buna!

| Andreea_Iulia_1999 a răspuns (pentru neutrino):

Sa stii ca iti multumesc pentru acest raspuns. Aveam nevoie de asa ceva ca sa imi dau seama. Nu vreau sa ma impac cu el, doar ca e vorba aia cu : prima dragoste nu se uita niciodata" cu toate ca nu a fost primul.

| peperonies a răspuns (pentru neutrino):

Asta e genul de intrebare cum pot sa fac foarte multi bani dar eventual fara sa lucrez. sau sa ma dau jos din pat.

| sofisis a răspuns:

Tu esti singura care poate decide ce vrei sa faci. Faptul ca nu iti stergi contul paralel si ca intrii si il vezi iti alimenteaza starea. Daca nu ai mai avea unde sa il vezi, nu ai mai simtii dor.

| Rbc_Rebeca_1991 a răspuns:

Tipic.Am fost in situatia asta si eu una cred ca nu ai cum sa nu te gandesti, este pur si simplu ceva ce vine de la sine nu tu poti controla asta.Cu timpul vei uita de tot incet dar sigur. Oricum trecutul e trecut, prezentul si viitorul conteaza si cu cat le acorzi mai multa importanta cu atata vei si uita mai repede de trecut.Tu stii ce sentimente ai fata de actualul deci nu e problema ca te gandesti la fostul, te vei gandi si mai incolo dar vei deveni din ce in ce mai indiferenta daca te implici in relatia actuala.Un sfat: pune o parola la nimereala.de ex: "dgasdja" da-i copy paste si blocheaza contul de pe care ii vizitezi profilul.E greu dar merita happy O seara buna.