Ce sa intelegi? ca esti o pustoaica ce ar trebui sa pui mana e carte! daca te manca de la 12 ani, i-a gandeste pe la vreo 35, o sa fii o analfabeta in cautare de..parintii tai stiu cu ce te ocupi?
Taci dracu aici k nu cred ca ai nici pe jum notele mele..si cu ce ma ocup ma? daca nu ai cu ce sa rasp nu rasp, ce, u nu ai fost indragostit/a? mai taci dracu si lasa`ma impace
Uite,dupa cum scrii se vede ca esti o vagaboanta! iti garantez ca daca mergi in ritmul asta, nu prinzi 18 ani si te manca puscaria! de altfel asa ti-a dat si in carti, vei face facultate in haine vargate! atunci sa-ti amintesti de moa!
Din ce am inteles eu uite raspunsul:daca se da si la fetele din clasa nu trebuie sa te superi(asa sunt baietii nai ce sa le faci), dar daca u esti singura care iti spune ca esti gagica lui inseamna ca la tine tine mai mult decat la celelalte fete.Ca sa nu te stresezi cu ce sa faci ca sa ii spui cal placi mai bine fal u sa-si dea seama cal placi.Dar daca totusi vrei sa incerci incearca sa te aproproii mai mult de el, sa fi mai curajoasa, sa vb cu el, sa nu pui la suflet faptul ca se mai da si la alte fete.Incearca sa ii spui lui mami ca poate o sa te ajute sa il faci sa fie cu tine.Doar daca chiar iti place de el ii spui la un parinte cu care sa te intelegi bine. Sper sa-ti fie de folos.
Cand mai vine asa, fa asa pe bune: ia-l si tu in brate si sari pe el sarutal(cu limba dac poti daca te tine daca nu tot saruta-l) si alintal da fa ochi mari si sari in sus habar n-am sa vezi cum reactioneaza, daca pleaca si rade sau zice: ce o apucato pe asta? inseamna ca e un arsch si nu te place doar vrea sa isi bata joc(zice la vrajeala), daca zambeste si sta locului asteapta sa te potolesti atunci e si mai bine, veti fi aman2 frumos porumbei indragostiti; O bine nu chiar dar incearca va fi amuzant, sa nu mai creada ca esti tu aia fraera si inhibata; OSfatul meu, va rog nu comentati dealu dracu la el zic si eu ce as face(ce ma duce capu) ps am doar 15 ani :O3
Nu ii place de tine Toti mai amri, fete/baieti spun asa despre cei mai mici ca ei. Si eu fac asa si cred ca toata lumea face asa. Multi din clasele mai amri vin la mine si ma iau in brate si asa, si nu este nimic intre noi. Nu iti fa iluzii, si oricum NU ARE CUM SA ITI PLACA DE CINEVA DACA IL CUNSTI DE CATEVA ZILE! Dragostea si prieteniile se cunosc dupa mult timp. Tipul de care imi place mie, il cunosc de cand eram prin clasa a IV si atunci nu simteam nimic pentru el si acum simt
Dupa cum scrii nu cred ca ai note foarte bune la scoala si consider ca la varsta pe care o ai nu ar trebui sa ai un prieten mai ales daca zici ca e un fustangiu.S-ar putea sa isi bata joc de tine cand spune tuturor ca esti iubita lui.Mai bine vezi-ti de treaba ta si invata fiindca ai timp destul pentru baieti.
Anonima17191 întreabă: