| RoxanaGhost a întrebat:

Am o intrebare cam rusinoasa, dar chiar sunt curioasa.E vorba de prietenul meu. Dupa 1 saptamana 2, de abstinenta sexuala,acesta isi da drumul rapid, adica extrem de rapid.Problema cam serioasa e alta.Primul act e foarte ok,dar la al doilea act,ii "moare" penisul in mine.El spune ca poate fi de la oboseala,dar eu cred ca nu mai e atras de mine, pentru ca am pus 2-3kg pe mine.Nu a zis el asa, asa cred eu.Nu cred ca problema e de natura fizica pentru ca nu e batran si nici prea tanar(nu am sa dau varsta),ci mai de graba de natura psihica,pentru ca el are un complex de inferioritate(care e doar in capul lui,pentru ca eu nu consider acest aspect de care ii e rusine,un complex).Si poate fi si din frica de a nu se face de ras,in timp ce se chinuie sa dea tot ce e mai bun? Nu vreau sa fiu luata peste picior, vreau raspunsuri in limita bunului simt.

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu e în niciun caz din vina ta.
Problema e la el, și e preponderent psihică.
Încurajează-l, eventual mimează orgasmul din când în când, până va redeveni viguros.

| RoxanaGhost explică (pentru mihai69):

Nu e problema de orgasm.Imi vine greu, dar il am de fiecare data cand facem sex.

| mihai69 a răspuns (pentru RoxanaGhost):

Am vorbit despre orgasm pentru că sunt bărbați care se simt „neputincioși" dacă partenera nu îl are. Dacă el te vede, te simte vibrând de plăcere, își mai recapătă din încredere și asta e foarte important pentru starea lui actuală.

| RoxanaGhost explică (pentru mihai69):

Am discutat cu el deschis(am stabilit sa avem lunar discutii deschise despre relatia noastra, ca sa nu lipseasca comunicarea) si mi-a zis ca e posibil sa fie pentru ca se gandeste prea mult:sa ma satisfaca, sa nu ramana prezervativul in mine, etc...) si pauza dintre acte e cam scurtuta(undeva la 10-15minute).I-am zis sa nu se mai gandeasca asa tare, ma simt minunat cu el, etc.Lucruri chiar adevarate, pentru ca eu chiar asa ma simt.

| Emilian65 a răspuns:

Faceti pauza intre numere si vei vedea ca nu ii mai moare. Totul va fi ok.

| Andreeush a răspuns:

E normal dupa o saptamana de abstinenta, mai intervine si stresul, oboseala.

| Șurubelniță a răspuns:

Un tip nu observă o diferență de 2-3 kg la o fată. Și cu siguranță că ăsta nu e un turn off faptul că te-ai îngrășat. Erecția nu se obține bătând din palme, atâta timp cât duce un act e ok, dacă omul e obosit e normal ce se întâmplă la al doilea.
Așa că bucură-te de ceea ce ți se oferă.

| stefi1969 a răspuns:

Buna,
se poate intampla, nu trebuie sa fii suparata. Dupa o saptamana de abstinenta este normal sa termine rapid. Probali ca acest lucru l-a atins emotional si din aceasta cauza la al doilea act penisul a "murit". Lasa-l in pace, data viitoare totul va fi in regula. Nici eu nu sunt tanar dar nici batran si se intampla si cu mine.

| Mkeynes a răspuns (pentru stefi1969):

Dar daca te masturbezi pe fiecare zi iti imbunatatesti? Durata?