Nu e în niciun caz din vina ta.
Problema e la el, și e preponderent psihică.
Încurajează-l, eventual mimează orgasmul din când în când, până va redeveni viguros.
Nu e problema de orgasm.Imi vine greu, dar il am de fiecare data cand facem sex.
Am vorbit despre orgasm pentru că sunt bărbați care se simt „neputincioși" dacă partenera nu îl are. Dacă el te vede, te simte vibrând de plăcere, își mai recapătă din încredere și asta e foarte important pentru starea lui actuală.
Am discutat cu el deschis(am stabilit sa avem lunar discutii deschise despre relatia noastra, ca sa nu lipseasca comunicarea) si mi-a zis ca e posibil sa fie pentru ca se gandeste prea mult:sa ma satisfaca, sa nu ramana prezervativul in mine, etc...) si pauza dintre acte e cam scurtuta(undeva la 10-15minute).I-am zis sa nu se mai gandeasca asa tare, ma simt minunat cu el, etc.Lucruri chiar adevarate, pentru ca eu chiar asa ma simt.
Un tip nu observă o diferență de 2-3 kg la o fată. Și cu siguranță că ăsta nu e un turn off faptul că te-ai îngrășat. Erecția nu se obține bătând din palme, atâta timp cât duce un act e ok, dacă omul e obosit e normal ce se întâmplă la al doilea.
Așa că bucură-te de ceea ce ți se oferă.
Buna,
se poate intampla, nu trebuie sa fii suparata. Dupa o saptamana de abstinenta este normal sa termine rapid. Probali ca acest lucru l-a atins emotional si din aceasta cauza la al doilea act penisul a "murit". Lasa-l in pace, data viitoare totul va fi in regula. Nici eu nu sunt tanar dar nici batran si se intampla si cu mine.
beausingurlamasamea întreabă: