| larisuu01 a întrebat:

Am o intrebare care ma tot macina de cateva saptamani...La mine in liceu este un baiat care ma tot priveste foarte insistent si imi zambeste in fiecare pauza, dupa un timp am inceput sa vorbim foarte des.Eu in aceasta vacanta am fost la bunici ne-am intalnit am vorbit si dupa cateva intalniri ne-am sarutat ca si cum am fi fost impreuna, m-a condus acasa. Dupa cateva zile l-am intrebat daca suntem impreuna si la care mi-a raspuns ca nu stie si ca o sa se mai gandesca.Sunt foarte dezamagita, nu stiu ce sa cred.

Vreau cat mai multe pareri serioase si nu la misto, multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
| BeAmazing a răspuns:

Pai lasa-l pe el sa faca primult pasawinking! Sa te intrebe daca sunteti impreuna sau din astea oh go on! Vorbeste in continuare cu elhappy! Si daca te mai saruta atunci intreaba-l: "Suntem impreuna? Pt ca vreau sa stiu!" daca zice ca "nu" atunc tu il intrebi "Pai de ce ma saruti atunci? " astepti raspunsul luihappy. Daca zice ca "da" sunteti impreuna, atunci Mult Succes!

2 răspunsuri:
| Spider2Wolf a răspuns:

Pai mentioneaza si ce varste aveti?
Cred ca poate e prima lui relatie si vrea sa se mai gandeasca in privinta asta, cred ca nu ar fi rau sa astepti si parerea lui, dar cred ca te place si va fi bine!
Bafta! :* Funda? big grin

| larisuu01 explică (pentru Spider2Wolf):

MS mult Spider2Wolf din pacate nu e prima lui relatie dar se va mai gandi si la fel sper si eu sa fie bine:*