Buna. A fi virigina inseamna ca nu ai avut niciun contact sexual. Cand ai contact sexual, himenul care este o membrana ce se afla la intrarea vaginului, se rupe. Asta inseamna ca nu mai esti virigina. Exista insa cazuri in care o femeie poate avea himen elastic adica nu se rupe. Asta nu inseamna ca este virigina toata viata. Deci, luand-o sufleteste, nu mai esti virigina atunci cand ai primul contact sexual. Eu una nu consider ca viriginitatea consta in integritatea himenului. Exista femei care se nasc fara himen sau care isi rup himenul accidental spre exemplu prin exercitii fizice. Asta nu inseamna ca nu sunt virigine doar pentru ca nu au himen. Nu mai esti virigina in momentul in care ai contact sexual fie ca nu ai himen fie ca e elastic. Totusi exista persoane care nu cred in virginitate in lipsa himenului. Parinti severi care vor sa stie ca himenul este intact acolo sau iubiti care vor fete ce nu au avut contact sexual cu altcineva in afara de ei. Si verificarea prezentei himenului este cea mai usoara metoda prin care iti di seama de obicei daca o fata mai este virgina ori nu. Exista operatii prin care iti poti pune un nou himen. Nu stiu din ce este facut, nu stiu cat costa operatia dar stiu ca se poate. Poate la asta se referea reclama. O fetita naiva care si-a pierdut virginitatea si isi doreste un himen nou ca sa fie virigina in caz ca o duc parintii la vreun control altfel nu stiu de ce ar vrea cineva alt himen.
2000 de euro costa operatie de refacere a himenului si este facuta de rromi de obicei pentru a juca cearceaful...
Virgina=neatinsa, care nu a facut sex. Nu se poate sa revina, decat mai nou prin operatie de refacere a himenului care la unele femei nu este posibila (himenul a fost distrus de tot).
Probabil ai vreo 10 ani asa ca iti spun pe scurt:
Oamenii se nasc virgini.
Dupa ce fac sex nu mai sunt virgini.
Virginitatea ti-o poti redobandi printr-o operatie.
De cand ne nastem noi fetele, pana avem primul nostru contact sexual, SUNTEM VIRGINE.
Virginitatea odata pierduta nu mai este recapatata. Noi femeile, in primul nostru contact sexual cu un barbat, ni se rupe himenul(care e elastic, se rupe mai greut; sau mai putin elastic se rupe mai usor). apoi ne curge putin sange si, gata cu virginitatea, e pierduta. Sfatul meu este sa nu te grabesti sa faci sex cu vreun baiat la o varsta micuta, dupa 17-18 ani este indicat si e mult mai indicat sa ai o relatie serioasa cu acel baiat caruia vrei sa "o dai".
Virgin/ă e atunci cînd nu ai avut niciodată contact sexual cu o persoană de sex opus.