| AnaMary95 a întrebat:

am o intrebare...cu fundita pentru cel mai bun raspuns! pe 6 august mi-a venit prima data mentruatia, de atunci nu mi-a mai venit... ce sa fac? Multe fete de la mine din clasa s-au mirat deoarece mie mi-a intarziat 4 luni.Stiu ca la inceput vine neregulat dar totusi...si sigur NU sunt insarcinata...stiti vreo metoda NATURALA ca sa imi vina mai repede in afara de anticonceptionale.please,help me!

Răspuns Câştigător
| RuxiiiHaHa a răspuns:

Buna happy nu cred ca iti doresti asa de mult sa iti vina ciclu pentru ca nu e placutwinking. Trebuie sa astepti pentru ca asa este la toate fetele la inceput. si mie mi s-a intamplat si am stat vreo 6 luni dupa mi-a venit destul de regulatwinking nu trebuie sa te sperii, este un lucru normal.

3 răspunsuri:
| bubuletsdulshe a răspuns:

Pai`...mie imi vine de 2 ori pe lunacrying...cred ca ar trebui sa mergi cu mama ta la un ginecologwinking

| zSchizophrenic a răspuns:

happy,îi cam ciudată chestia astastraight face. Acum tu trebuie să te gândeşti că chestia asta,variază de la un organism la altu`.Cel mai bine,zic eu,este să mergi la un ginecolog, să vezi care-i treaba.El o să-ti zică ce ai, şi ce vei face:*. Baftă!

| portocala7 a răspuns:

Cine ti-a zis ca daca iei Ac iti vine ciclul mentrual?))) si ca raspuns la intrebarea ta - bea un pahar de vin cald, fa bai fierbinti sau 20 min de sauna si o sa fie ok