| Anonimms128 a întrebat:

Hei TPU, am o intrebare. Eu cu iubitul meu am incercat sa facem sex, a bagat penisul doar jumătate si a dat de vreo 2-3 ori, dar nu a curs sange(Nu m-am mai culcat cu nimeni, el e primul). Si el zice ca nu mai sunt virgina. Ce sa-i spus ca sa ma creada? Ca eu n-am mai făcut sex cu nimeni in afara de el ...Doar m-am masturbat atat. Fara comentarii care nu isi au rostul va rog frumos, Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Păi dacă a băgat doar jumătate și doar de 2, 3 ori, aia nu e dezvirginare, că nu a dus treaba până la capăt, deci nu avea ce sânge să curgă. Faceți sex pe bune, nu doar 2, 3 penetrari, că ăla nu e sex, și să bage până la capăt penisul, nu doar pe jumătate, și vei vedea că curge și sânge. Oricum, sunt fete care nu sângerează la dezvirginare, se întâmplă, dacă nu are încredere în tine și te acuză că minți că ești virgină, nu te merită și mai bine te gândești bine dacă merită să il ți în viața ta sau nu.

| Anonimms128 explică (pentru Madaxo97):

Doar jumatate a bagat ca nu intra nici cum mai mult ma durea foarte rau si el zice ca nu sunt virgina ca nu a curs sange, Dar eu nu am mai facut cu nimeni el e singurul

| Madaxo97 a răspuns (pentru Anonimms128):

Păi așa doare dezvirginarea, și te va durea încontinuare la fiecare contact sexual dacă nu lași să se rupă himenul ca lumea, nu are cum să nu intre mai mult, poate nu erai udă bine, folosiți un lubrifiant ca să alunece mai bine și să poți duce treaba până la capăt.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimms128):

El e un idiot care habar nu are un timpit care maninca c(@)cat

| Anonimms128 explică (pentru Madaxo97):

Eram foarte uda dar nu intra nici cum mai mult abia a intrat capul si putin mai mult a facut de 2-3 ori si, si-a dat drumul. Apoi i-a fost frica sa o mai faca sa nu ejaculeze înăuntrul meu

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai himen elastic ala nu se rupe asa usor trebuie sa faci sex des ca sa se rupă, amindoi sunteti niste pr ști, nu stiti nimic despre corpul uman dar face ti sex habar nu aveti ceea ce face ti, ce varste aveti?

| Anonimms128 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 14 si el 16 am facut totul responsabil cu protectie

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimms128):

La varsta voastra nu ar trebui sa incepeti viata sexuala, sunteti minori amindoi

| Violleta2022 a răspuns:

Daca baiatul nu este prea dotata si are un cuc mic si subtire este evidnet ca nu avea cum sa-ti rupa himenul.

| Anonimms128 explică (pentru Violleta2022):

Din contra are un penis foarte gros si nu a intrat abia jumatate.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimms128):

Ma indoiesc, ca de era asa cum spui tu, ori urlai de durere ori erai plina de sange.
Probabil nu ai vazut prea multe penisuri in viata ta, daca si asta ti s-a parut mare.

| mihai69 a răspuns:

Din păcate, prostia nu se poate trata sau vindeca. Poți să îi spui orice, el o să creadă tot la fel.

| Emilian65 a răspuns:

În condițiile în care ați făcut sex, este imposibil sa se producă dezvirginarea cu rupere de himen și scurgere de sânge.

| Konstantinos99 a răspuns:

Spune-i sa mergeti la ginecolog, poate sa dovedeasca si il lamureste. Spune-i ca te ai masturbat si poate de la asta. Adica fa-o pe nestiutoarea! asta e cheia perfecta fa-o pe nestiutoarea. Baitul pe termen lung o sa isi dea seama daca ia mintit sau nu

| Justanairhead21 a răspuns:

Ai himenul elastic. Se rupe după 2-3 acte sexuale. Gasesti mai multe info pe aici: https://www.medlife.ro/articole-medicale/pierderea-virginitatii

| Corinaioana55 a răspuns:

Scrie-mi in privat sa vorbim despre asta.