Trebuie sa-ti gasesti si tu alta ocupatie, de ce sa te ti numai tu dupa el? Lasa-l si pe el sa te caute! Iesi cu prietenii in oras si distreaza-te! Fi fericita si vei vedea ca el va ajunge sa te intrebe unde ai fost si ce-ai facut, atunci isi va da seama ce-a pierdut insa daca nu te cauta deloc inseamna ca nu il mai interesezi si asta e..vei gasi pe altcineva care se te aprecieze si sa te iubeasca! :*
Pai asta inseamna ca nu stii sa te comporti...incearca sa nu mai fii asa egoista si daca te deranjeaza faptul ca petrece mai mult timp pe joc decat cu tine spune-i.
Pai fai invitatiii mai dese prin oras casa uite de a juca si atingeri calde sa-l faca sa uite de a juca
E simplu...cand se joaca el gaseste-ti si tu alta ocupatie. sau daca chiar te furnica degetele... cere-ti scuze ca ai limbarita si spune-i sa ti raspunda dupa ce termina. nu cred ca se supara daca ii lasi clar ca nu vrei sa l deranjezi, dar ca simti nevoia sa ii spui anumite lucruri in mom respectiv. acum depinde si ce fel de gamer e. daca sta 3 zile nedormit cu balele la gura si nu mai aude, nu mai vede atunci e grav. SALVEAZA-TE!
Pai nu mai fii asa de insistenta. Da, si eu ma enervez uneori pe prietenul meu ca el mai joaca uneori Metin dar nu il bombardez cu mesaje.Il las ca si cu el e la fel:cand ma uit pe site`uri cu cosmetice/imbracaminte atunci isi gaseste si el sa ma deranjeze.
Nu te mai supara asa, gaseste ceva de facut pana termina el cu jocul lui si nu insista prea mult(baietilor nu le place deloc sa fie stresati plus ca ei nu prea inteleg nevoia asta a noastra de a discuta cu cineva)
E firesc, asa faceam si eu, este dorinta aceea sa vorbesti mereu cu el:* Dar este foarte greu sa te schimbi, este bine ca esti constienta de defectul tau si vrei sa il indrepti, e super. Pai asa sunt si eu, pune-mi in minte "nu il mai deranjez, ma duc sa ma uit la tv""nu are rost sa ma supar cu el degeaba":* daca este ceva imi lasi mesaj te pot ajuta
Eu zic sa nu mai fii asa egoista... o fi unul din victimele jocurilor pe calculator. Daca asta ii face placere, lasa-l in plata Domnului! Intr-un fel ma bucur ca mai sunt si oameni asa de egoisti. Dar, revenind la tine...ar trebui sa nu il mai capiezi pentru ca el crede ca esti lesinata dupa el, si apoi incepe sa isi bata joc de tine.