Atata timp cat ea nu are nimic impotriva, eu zic sa incerci. Dar mai intai, asigura-te ca ea este perfect in regula daca tu ai avea o relatie cu el, asigura-te ca nu zice ca este ok, doar pentru ca tine la tine, pentru ca, daca este asa, prietenia voastra se va destrama. Ea tace cat tace si se bucura pentru voi, dar daca mai tine la el, nu va putea prea mult timp sa o faca pe prietena cea buna. Eu spun asa, vorbeste foarte serios cu ea, spune-i ca nu vrei ca prietenia voastra sa se strice din cauza unui baiat, ca tii la ea, dar si la el. Vei vedea ce raspunsuri vei primi si atunci iti vei da seama singura daca merita sa incerci sau nu.
Mersi! Am avut deja discutia asta cu ea
Atunci nu iti ramane decat sa acorzi o sansa acelei posibile relatii.
Cum s-o tradezi? adica serios, ea se tot chinuie sa va combine. Daca vrei cu adevarat sa ii dai o sansa combina-te cu el.Cine stie cu ce te alegi.
Buna.
Mai bine, cupleaza-te cu el. Va iubiti si asta este ceea ce conteaza. Cristina te va intelege, atata timp cat nu mai are sentimente pentru acest baiat. Cum a fost ea intr-o relatie cu el, si ai ajutat-o cu asta, asa va face si ea, chiar din simplu fapt ca l-a intrebat pe tip daca te place, iti poti da seama ca vrea sa te ajute. Fa ce-ti spune inima, si din cate vad, inima te duce la baiat, pentru ca il iubesti si-l placi.
Cristina va intelege si-ti va fi prietena in continuare. N-ai de ce sa-ti fie teama. Succes!
Fundita? c:
Buna!
Nu o tradezi deoarece ei inca sunt amici(asa au hotarat)si in al doilea rand ea a vorbit cu el si i-a spus ca tu il placi
Deci ea a facut ceea ce ai facut si tu anul trecut
La fel cum tu te bucurai cand ei erau impreuna,asa se va bucura si ea pentru voi!
Fii serioasa,este prietena ta, te intelege nu o tradezi!
Daca chiar iti place baiatul, fugi la el si spune-i, nu iti rata ocazia!
Frumoasa poveste si felicitari pentru prietenia pe care o ai cu, Cristina
Bafta
Atata timp cat ea nu se supara, iar dupa spusele tale, incearca sa va combine, nu vad de ce sa nu te pui cu el. Oricum, asigura-te cu adevarat ca ea nu se supara, iar pai accepta sa iesi cu el.
Nu o tradezi. Atata timp cat ea s-a despartit de el si vrea inca sa te cuplezi cu el, nu e nicio problema. E sansa ta, nu o rata! Asa cum erai tu bucuroasa pentru Cristina si el, asa va fi si ea, inca mai mult! Succes in continuare! Eu zic sa accepti.