| Anonimms128 a întrebat:

Hei TPU am o întrebare și ofer funda, perfecții mei să se abțină.V-am povestit ca am făcut sex protejat dar s-a spart prezervativul și noi am observat când și-a dat drumul când mi-am pus mâna în zona intimă am avut sperm@ mie azi trebuie să-mi vină ciclu dar încă nu mi-a venit am doar dureri de sânii, Voi ce credeți în legătură cu asta ar fi șansa de sarcină ar putea fi vorba despre asta? sunt foarte speriată vă rog nu mă luați la mișto vă mulțumesc

21 răspunsuri:
| Ana0505 a răspuns:

Eu zic ca nu ești, acum depinde și de noroc

| XxBlueRosexX a răspuns:

Acum cât timp a fost, dacă nu îți vine nici în următoarele zile ciclu fă un test de sarcină asta în caz ca au trecut 2 săptămâni de atunci.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fa un test de sarcina si mergi la ginecolog sa te consulte, ce varsta ai?

| Anonimms128 explică (pentru XxBlueRosexX):

Păi contactul sexual a fost duminică ultima menstruatie a fost în Data de 5 până în 9

| Anonimms128 explică (pentru CristiDinBucuresti):

15 anii și ultima menstruatie a fost în 5 până în 9 ianuarie

| annonimaaaa555 a răspuns:

Daca menstruația ta a fost intre 5 si 9 ianuarie, urmatoarea menstruație ar trebui sa fie aproximativ pe 2 februarie (dupa aplicatie)nu azi. Azi e prea devreme. Daca esti sau o sau fi in următoarele 5 zile pe ovulatie, sunt sanse foarte mari să fi rămas insarcinata. Tu având 15 ani nu poți merge la ginecolog singură, doar cu un părinte sau tutore.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De unde sa stim noi?
Fa un test de sarcina la 3 saptamani dupa ultimul contact sexual neprotejat. Abia dupa 21 de zile hormonul Gonadotropina corionică umană (HCG) devine detectabil.
https://testulbarza.ro/produs/test-de-sarcina-clasic-stilou-barza/

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimms128):

La 15 ani nu vii cu texte de genul "perfecții mei să se abțină"
E clar ca faci cum te taie capul, nici de parinti nu asculti!

| Anonimms128 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Hahaha care părinții? care m-au abandonat? nu mi-au dorit binele niciodată.Si nici nu au muncit pentru bine m-a lăsat în lume și au plecat nu judecă fără să știi

Sigur ca te judec! Te-ai apucat de sex la 15 ani si acum vii sa intrebi pe TPU daca ai ramas gravida!
Cine e de Hahaha daca nu tu?

| Kufu95 a răspuns:

Peste 3 săptămâni să faci un test de sarcină, data viitoare ai mai multă grijă.

Ești judecător cumva? poți veni în instanță la unchiul meu să-l judeci și pe el?

Esti si impertinenta!

De ce? ai tu dreptul să judeci eu cred ca nu.

| Anonimms128 explică (pentru annonimaaaa555):

Pe aplicație nu înțeleg de ce arată ca astăzi trebuie …

In primul rand nu imi vorbesti la per-tu.
Daca inca n-ai inteles, sunt mai in varsta decat tine.

In al doilea rand, esti minora, faci sex neprotejat si nu asculti de sfaturile celor mari.

In al treilea rand, tupeul si nesimtirea doar iti dau impresia ca esti desteapta. E o impresie falsa.

Auziți Dumneavoastră nu aveți voie să-mi judecați mie viața.Eu nu ți-am judecat-o pe a ta și să știi ca este ilegal să faci sex doar dacă persoana cu care ai făcut e mai mare cu 5 ani.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Anonimms128):

Pai eu am pus în aplicația mea, când ai avut tu ultima data. Și îmi arata pe 2. Ce aplicație folosești?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Anonimms128):

3* s-a schimbat legea. Nu critic doar corectez

Calendarul meu e o aplicație cu o femeie și e roz

Da am văzut dar între noi e 2 ani și da ai dreptate s-a schimbat se pedepsește cu închisoare dacă e major.