Acum cât timp a fost, dacă nu îți vine nici în următoarele zile ciclu fă un test de sarcină asta în caz ca au trecut 2 săptămâni de atunci.
Fa un test de sarcina si mergi la ginecolog sa te consulte, ce varsta ai?
Păi contactul sexual a fost duminică ultima menstruatie a fost în Data de 5 până în 9
15 anii și ultima menstruatie a fost în 5 până în 9 ianuarie
Daca menstruația ta a fost intre 5 si 9 ianuarie, urmatoarea menstruație ar trebui sa fie aproximativ pe 2 februarie (dupa aplicatie)nu azi. Azi e prea devreme. Daca esti sau o sau fi in următoarele 5 zile pe ovulatie, sunt sanse foarte mari să fi rămas insarcinata. Tu având 15 ani nu poți merge la ginecolog singură, doar cu un părinte sau tutore.
De unde sa stim noi?
Fa un test de sarcina la 3 saptamani dupa ultimul contact sexual neprotejat. Abia dupa 21 de zile hormonul Gonadotropina corionică umană (HCG) devine detectabil.
https://testulbarza.ro/produs/test-de-sarcina-clasic-stilou-barza/
La 15 ani nu vii cu texte de genul "perfecții mei să se abțină"
E clar ca faci cum te taie capul, nici de parinti nu asculti!
Hahaha care părinții? care m-au abandonat? nu mi-au dorit binele niciodată.Si nici nu au muncit pentru bine m-a lăsat în lume și au plecat nu judecă fără să știi
Sigur ca te judec! Te-ai apucat de sex la 15 ani si acum vii sa intrebi pe TPU daca ai ramas gravida!
Cine e de Hahaha daca nu tu?
Ești judecător cumva? poți veni în instanță la unchiul meu să-l judeci și pe el?
Pe aplicație nu înțeleg de ce arată ca astăzi trebuie …
In primul rand nu imi vorbesti la per-tu.
Daca inca n-ai inteles, sunt mai in varsta decat tine.
In al doilea rand, esti minora, faci sex neprotejat si nu asculti de sfaturile celor mari.
In al treilea rand, tupeul si nesimtirea doar iti dau impresia ca esti desteapta. E o impresie falsa.
Auziți Dumneavoastră nu aveți voie să-mi judecați mie viața.Eu nu ți-am judecat-o pe a ta și să știi ca este ilegal să faci sex doar dacă persoana cu care ai făcut e mai mare cu 5 ani.
Pai eu am pus în aplicația mea, când ai avut tu ultima data. Și îmi arata pe 2. Ce aplicație folosești?
Da am văzut dar între noi e 2 ani și da ai dreptate s-a schimbat se pedepsește cu închisoare dacă e major.