| virusxxx112 a întrebat:

Am o iubita foarte frumoasa si tot timpul ma gandesc la ea si e cam obositor sa te gandesti la acelasi lucru dar orice as face numai la ea ma ganesc. Ce fac sa nu ma mai gandesc chiar non-stop. Si stiu ca unii ar spune ca inseamna ca nu chiar o iubesc, dar o iubesc la nebunie.

Răspuns Câştigător
| mugurelpetru a răspuns:

Eu tias zice sa aci niste teste online dar iti dau eu un link sa iti fi mai usor si o sa vezi ca o gasesti ce cauti prin teste http://www.clopotel.ro/funny/teste/Teste_iubire-5
nuam putut sa l pun sa da pe el sa se deshida pagina a da si nu s de copi mici intrebarile si sunt de mai multe gategori bafta te rog imi dai funda

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| enverhoxha a răspuns:

Ai puţină răbdare.

Răspuns utilizator avertizat
| alexaalexandraa a răspuns:

Asa e cand iubesti, te gandesti mereu la persoana iubita. Nu cred ca poti sa faci ceva sa nu te mai gandesti la ea, asta vine din suflet. Orice faci, tot la ea te gadesti, iti spun eu. Si nu pentru ca esti minor, la orice varsta poti sa iubesti. Iar daca are cosuri pe fata nu inseamna ca e urata, ma refer la ultimul comentariu. Cosurile sunt o problema grava sau mai putin grava pentru cei care le au, nu trebuie tu sa spui ca fetele care le au sunt urate. Ba din contra, sunt poate mai frumoase cele care le au. Acele fete pot fi afectate si psihic din cauza acneei, nu cred ca trebuie sa iti dai tu cu parerea daca nu ai. Iar pentru fetele care au acnee- capul sus fetelor, nu va luati dupa gurile rele, sunteti foarte frumoase, chiar si cu cosuri, o sa scapati de ele, sigur. Conteaza si caracterul, nu doar fizicul, iar caracterul unora lasa de dorit. happy