Nu face sex cu el [-x daca vrea sa te spuna! mai repede te vor ierta parintii daca le spui ca ai iesit cu el decat daca le spui ca ati facut sex! cel mai bine e sa vorbesti tu cu parintii tai si vor sti ei ce e de facut
Spune-le alor tai ca ai un nebun pe cap care s-a indragostit de tine si ti-a spus ca daca nu vei fi cu el o sa le spuna [parintilor tai] ca ati fost impreuna, lucru care [cica] nu este deloc adevarat!
O sa tina daca esti o buna actrita.
Success!
eu asa as rezolva problema, alte sfaturi nu mai am
Pai gandeste'te la un lucru. El te ameninta ca spune de relatia voastra. Ca sa te sperie si sa te culci cu el. Dar daca vei face asta cum va fi dupa? Realizeaza ca ar fi mai rau pentru tine. Ca ar face mai rau cu amenintarile. Mult mai rau. Ca ai fost cu el.asta e una. In fond sa le spuna alor tai. Cum ar putea reactiona? Le explici ca esti constienta de greseala si ca ce a fost a fost. Iti e invatatura de minte. Dar daca o sa te culci cu el si o sa le spuna alor tai, ce o sa faci dupa? Si nu numai alor tai... poate si altora. Se poate sa fi fost frustrat cand a spus asta (pentru ca va despartiseti) Tu stii mai bine motivul si a cui a fost vina. Adica mi se pare putin exagerat. Si eu am trait un santaj. Dar nu avea ce sa spuna. Si a ajuns sa ii para rau. Daca vrei sa scapi de el respinge'i numarul de telefon, nu'i mai raspunde la mesaje, da'i ignore pe mess, cand iesi pe strada iesi cu prietenii. Si eventual explica'le alor tai situatia si spune'i frumos ca nu mai are cu ce sa te amentinte si sa te lase in pace. Bafta!
Politie -> Santaj. Scapi de el vreo 10 ani pentru santaj, corupere de minori, daca are ghinion intra si la pedofilie.
Buna,daca vrei sa scapi de el e simplu:nu il mai baga in seama,spune-i frumos ca nu mai vrei sa va impacati si sa iti dea pace, apoi fi indiferenta cu el si cu timpul va accepta situatia si te va lasa.Mdaa...el poate ca la disperare te-a amenintat ca le va spune parintilor tai de relatia voastra, dar stai linistita nu trebuie bagat in seama. DAca continua cu apeluri si mesaje, schimba-ti nr de telefon si cu asta basta.
Loll.in primul rand as dori sa stii ca sunt.baiat.
Deci sa nu te puna sfantu d-zeu sa te culci cu el.pentru ca daca o faci o sa te santajeze si mai mult. apoi o sa zica ca daca nu te mai culci cu el inca o data o sa le zica si tot asa.(sper ca ma intelegi)
Si daca vrei sa scapi de el.dai igg pe mess.de pe fb
.si nu mai rasp la msj.la tel daca te suna.sau pur si simplu schimbati nr.
Pe strada iggnoral si nu-l lua in seama cu nici un chip.
sper sa ai norocu sa scapi de el.
SPER ca team ajuat. asa ca:succes si bye bye
funitza?
Nu ai niciun frate, var, ruda de gen masculin care sa arata mai infricosator putin, si care sa te ajute fara sa te spuna alor tai? sunt de acord cu ideea ca cel mai bine ar fi sa le spui totul alor tai si sa te ajute ei sa scapi de dobitoc. dar daca nu vrei sa faci asta, apeleaza la alta tactica : intimidarea : daca el crede ca esti impreuna cu cineva, sau doar esti sub "protectia"" cuiva mai "'tare" decat el, va inceta cu fazele de rahat, si se va reprofila pe alta copila... el cauta sa profite de tine, pentru ca numai asa e capabil sa aiba o fata. dar daca tu ii demonstrezi ca nu te temi de el si ca are cine sa te sustina, consider ca o va lasa balta. nu a ajuns inca la varsta la care orice capriciu devine o obsesie. succes
Fa asa cum a spus Genevive, asta e singura solutie. Daca te culci acum cu el sunt sanse sa te filmeze si sa le arate parintilor tai filmul, dar asa nu are nicio dovada impotriva ta.Asculta-ne pe noi, ca avem mult mai multa experienta in situtatii limita
Davidandrei102 întreabă: