| ღMikyღ a întrebat:

Am o mare problema. Imi placea de un baiat dar astazi de 1 martie cand m-am dus la o activitate m-am intalnit cu colegul prietenului lui. Eu il conosteam si el pe mine,dar nu ne vorbeam. Si,acum,l-am vazut pe colegul lui si nu mai sunt sigura ce simt. Il plac si pe cel,,vechi,, dar si pe cel,,nou,,. Stiu ca nu ar trebui sa ma preocupe altceva decat scoala dar s-a intamplat. Sincer,imi doream sa vorbeasca cu mine si ziua cea stralucita a venit. Ce ma fac? Daca stau bine sa ma gandesc imi plac multi baieti (vreo patru) laughing dar asta e partea a doua. Nu stiu ce sa fac. Nu stiu daca simt ceva mai puternic pentru unul si putin mai putin pentru altul. Nu stiu cum sa ma dumiresc in privinta asta. Va rog, ajutati-ma. crying

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te ingrijora de nimic,dar nici nu face nimic.
E normal sa-ti placa mai multi baieti,inca nu te-ai maturizat si nevoia ta de afectiune e foarte mare!
Iubesti,de fapt,dragostea,intr-un mod sentimental si romantic si astepti si tu,ca orice fata,sa fii iubita,sa fii sarutata si imbratisata,sa o si traiesti adica.
Trebuie sa stii ca multi iti vor placea,dar numai unul singur iti va patrunde in suflet,la un moment dat.
Abia cand vei realiza ca unul singur a devenit obsesia ta zilnica,poti banui ca s-ar putea sa fii indragostita putin,pana atunci,cochetezi cu ideea de iubire,ai nevoie de atentie si gesturi romantice,dar fara sa poti identifica cine ti-ai dori tu mai mult sa fie cel care face toate astea!
Nu e nici o problema, doar mai asteapta putin, inainte sa te angajezi in vreo relatie.
Asteapta pana vei gasi un baiat care te va face sa ii uiti pe ceilalti complet!
Si va fi bine, atunci vei iubi omul, nu doar ideea de dragoste.
happy

| ღMikyღ explică (pentru greece12):

Iti multumesc de raspuns. Am sa incerc sa o iau încetișor, ca nu e bine sa ma grăbesc, după cum ai zis si tu. O zi bună.

| greece12 a răspuns (pentru ღMikyღ):

Foarte bine, gandeste-te de zece ori ca sa actionezi o data.
Si-o sa fie bine.
happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai cauta inca un baiat de care sa-ti placa, pentru a fi 5, apoi te intalnesti cu fiecare, pe rand, incepand cu ziua de luni. Castigatorului ii oferi weekendul.

| Peaches a răspuns:

Probabil te vei fixa pe cel care iti va acorda cea mai multa atentie. In rest...e doar imaginatia ta si dorinta de a fi cu cineva.