| xEmiliano a întrebat:

Hei TPU am o mare problema mie cand imi place o fata ma atasez foarte mult de ea si ea(majoritatealaughing ) ma respinge(resping) si nu stiu ce sa fac + ca eu am un comportament mai anormal adica eu sunt obisnuit cu baieti in preajma si nu stiu cum sa ma comport cu o fata...asa ca ma comport ca de obicei... ajutati-ma oricece sfat este bine venit Dau Funda >>

Răspuns Câştigător
| pretty34 a răspuns:

Este foarte bine ca te atasezi de ea( depinde si cde intelegi, daca se rezuma asa: iti face placere sa ai grija de ea, s-o faci sa zambeasca, sa nu se simta incomod in fata ta etc), atunci ei o sa-i faca mare placere sa stie acest lucru. Daca nu sti sa te comporti atat de bine cu o fata, incearca sa mai iesiti cu toti la o plimbare etc( grupuri de fete si baieti). In curand iti vei schimba atitudinea si nu-ti va fi atat de greu sa-i spui unei fete cat imseamna pentru tine.

5 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

Prietene, tu suferi de un complex de timiditate... Cauta in raspunsurile mele un raspuns care incepe cu "iti propun un joc" si pe urma fa ce zice acolo...

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Uite aici un site pe care sa citesti tot ce te intereseaza http://artaseductiei.ro/, gasesti tot felul de articole

| pretty34 a răspuns:

Nu o sufoca cu comportamentul tau chiar daca o placi, arata-i asta, dar lasa-i timp daca ii spui nitam-nisam "te plac", o sa i se para mai degraja o gluma si n-o sa-i placa. Trebuie sa fii clar si sa nu o bagi in ceata.

| lalabanana a răspuns:

Poi poti sa aflii ce ii place sa faca in timpul liber. puteti sa iesiti la un suc, o inghetata..sau la cinema.Fi tu natural..nu te lua dupa ce zic baietii sa fi badaran sau etc..Cand o inviti undeva si ea acepta i-ai un trandafir..asta o va da pe spate de la prima intalnire..Incearca sa vb frumos cu ea. Sper sa te ajute sfatul meu..Multa bafta.

| xEmiliano explică:

E bun raspunsul tau dar mai astept si alte pareri dupa aleg.

| pretty34 a răspuns (pentru xEmiliano):

Este foarte bine ca te atasezi de ea( depinde si cde intelegi, daca se rezuma asa: iti face placere sa ai grija de ea, s-o faci sa zambeasca, sa nu se simta incomod in fata ta etc), atunci ei o sa-i faca mare placere sa stie acest lucru. Daca nu sti sa te comporti atat de bine cu o fata, incearca sa mai iesiti cu toti la o plimbare etc( grupuri de fete si baieti). In curand iti vei schimba atitudinea si nu-ti va fi atat de greu sa-i spui unei fete cat imseamna pentru tine.