| ioana8670 a întrebat:

Am o mica-mare problema. happy Am inceput sa ii citesc conversatiile prietenului meu de ceva vreme, pentru ca a devenit suspect. Am vazut ca vorbeste cu o fata. si ca azi se intalneste cu ea. L-am intrebat ce program are azi si a spus ca merge dupa cineva si dupa aceea o sa mearga impreuna cu acea persoana si cu un prieten de a lui la o bere. Nu a vrut sa imi spuna dupa cine merge. adica, a evitat subiectul. Ce sa fac?

11 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Daca vrei sa il surprinzi du-te dupa el si pui capat minciunii in care traiesti! Nu mai are nici un rost sa il mai consideri prieten pe acel care cum intorci spatele nu stie cum sa te triseze! MERITI un baiat care sa stie sa te aprecieze si sa te iubeasca! Multa bafta!

| lolly a răspuns:

Mergi dupa el.

| liz23 a răspuns:

Fie ii propui sa mergi si tu cu el,fie te duci fara sa stie, fie il suni cand esti acolo si ii spui ca vi si tu, tu vazand reactia sa.In esenta oricum mintind intr-o relatie, totul se termina.Incredere nu va mai fi si atunci care mai e rostul? Crezi ca merita?

| jasmine11 a răspuns:

Fi directe. spune-i ca sti de acea fata, si sa iti mai asunda, sa iti spuna tot adevarul, dar crede-ma ca nu te iubeste incat se mai intalneste cu alta fata. mai bine da-l draq, si cauta-ti unul care sa te merite si sa te iubeasca cu adevrat. stiu ca va fi greu, dar e mai bine decat sa fi bataia de joc al unui nenorocit

| ghiCIne a răspuns (pentru jasmine11):

Cata dreptate ai!

| ღClauuღ a răspuns:

Pai vezi daca tot ai zis ca sti ca se intalnesc la ce ora, si suna`l cam la o jumatate de ora dupa ce scrie ca se intalnesc si intreaba`l ce face si etc. si daca vezi ca te minte du-te la locul de intalnire si ii vei prinde acolo.Atunci e atunci.

| rox13yy a răspuns:

Parerea mea e sa mergi acolo unde se intalnesc ei si sa il intrebi ce se intampla? ii poti face o scena de gelozie(dupa mine i-as da si 2 palme) si dupa dai papucii.un asemenea baiat nu te merita...sa-mi dai mesaj si sa imi spui ce ai rezolvat cu el, daca doresti

| vipande11 a răspuns:

Pai e evident ca te inseafa ca daca nu era asa iti zicea ca este o amica sau o prietena dea unui prieten de-a lui ect trebuia sal urmaresti si sal prinzi inselandute si sai dai papuci fata de fata ca poate nici fata nu stie poate si pe ea o minte incearca sa dai de fata si vorbeste cu ea si paraseste-l ca nu te iubeste ca daca tear iubi nu tear insela ca de obicei baieti tin femeile doar asa sa se foloseasca de ea in multe feluri. Sfatul meu dai papuci BAFTASPER SATI FI FOST DE FOLOS

| Bellatris a răspuns:

Eu zic altceva. In loc sa te transformi in iubita isterica (precum sigur te va vedea el) mai bine iti pastrezi calmul, insa devii distanta. Poti eventual sa ii dai si lui motive de suspiciune (false desigur), poti pune o prietena sa iti trimita un mesaj care ar parea trimis de un tip si daca se va scandaliza si iti va vorbii urat, il ataci si tu. Mai departe vei stii ce sa faci.

| DeeaMarry a răspuns:

Din moment ce ai ajuns sa ii citesti conversatiile prietenului tau inseamna ca nu mai ai incredere in el, deci e destul de grav. Atunci cand intre parteneri nu exista incredere, relatia se transforma intr-o cursa cu urmariti si urmaritori.
Daca tot ai ajuns aici, atunci spune-i in fata ce s-a intamplat. Asculta ce are de spus. Tu decizi daca il crezi sau nu, daca merita sa mai continuati aceasta relatie sau nu.

| Gabitza00 a răspuns:

Poi nu imi vei da' fundita pentru raspunsul asta.dar il urmaresti si dupa ce vezi unde se duce si cu cine merge la berelaughing ii zici ziua urmatoare ca nu stiu cine l-a vazut si ca ti-a zis tie...si dupa mine daca se intalneste cu o fata sa nu ii mai vorbesti