Nu aveti nicio problemă. Si oamenii care nu au probleme, le văd si le caută si acolo unde nu sunt.
Gânditor ar fi răspunsul. Cred că se gândește și el la toate posibilitățile. Și evident îi este frică să nu pățească la fel cum a mai pățit. De aia poate are momente când privește in gol și este pierdut. Nu știu, părerea mea e că își mănâncă creieri. Poate te iubește și îi este teamă să te joci cu el sau eu știu. Totuși zic să nu dai importanță la asta și să nu cauți probleme unde nu sunt. Dacă voi sunteți ok împreună trăiți și profitați de momentul prezent și gata, nu vă mai gândiți la ce a fost, sau la ce ar putea ieși rău.
O zi frumoasă să ai.
Pai daca este o relatie la distanta este normal sa ii fie greu cand pleaca si sa stea trist.Intrebarea este cum de nu esti tu trista ca trebuie sa plece?
El practic nu are nici o problema.
E normal să se uite în gol, să nu se gândească la nimic. Uneori e un fel de reset. Si al meu are aproape zilnic momente din astea si imi zice ca e ca o pauza în capul lui când se uită în gol. Zâmbește-i, pupă-l și nu o să mai fie nimic ciudat.
Si eu am momente cand ma uit in gol. O fac involuntar fara sa ma gandesc la ceva anume, abia dupa cateva minute imi dau seama. Nu e ceva anormal din punctuml meu de vedere. Oricum in acea stare, creierul ti se goleste si nu gandesti.
Bine spus. Cauti probleme acolo unde nu sunt. Esti suspicioasă de la prea mult bine. Omul are momentele lui de ingandurare. Toti simtim nevoia de a fi si singuri. E normal.
GabrielGB întreabă: